Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kg schudlyscie w krotkim czasie

Polecane posty

Gość gość

jestem ciekawa jak sie odchudzacie, kiedys moja kolezanka schudla 9 kg w 2 tyg, malo co jadla ale duzo cwiczyla....w sumie mowila ze czuje sie ok ale wygladala super a jak jest u was?

Gość gość
Ja miałam kiedyś rozwolnienie przez miesiąc. 6 kg schudłam strasznie wyglądałam.

Gość gość
Ja schudlam 10 kg w ciagu 3 miesiecy ale sie nie odchodzi lam I nie cwiczylam,mialam duzo pracy I jakos samo spadlo

Gość gość
Chorowałam i schudłam 12 kg w niecałe 3 miesiące - najbardziej ucierpiał biust, za szybkie tempo chudnięcia a nie miałam energii na ćwiczenia a kremy nic nie dały. Teraz noszę rozmiar 36 - bo to co schudłam to nie wróciło, ale kosztem jędrności biustu, już wolałam rozmiar 40 i fajny biust :(

Gość gość
Jako studentka 6kg w dwa tygodnie na South Beach, startowalam z bmi 22. Dwa lata temu, po zaczeciu nowej pracy, nowych znajomosci i trybu zycia, zrzucilam jakies 25 kg w 3 miesiace. Bylo lato i mialam ochote na truskawki bardziej niz prawdziwe jedzenie :) Bez jojo i wiszacej skory, a bylam nieco przed 30. Dopiero po roku znowu przytylam po lekach.

Gość gość
9 kg w dwa tygodnie? Też tak chcę!

Gość gość
ja 11kg w dwa miesiace. cwiczylam, jadlam bardziej fit i bralam tabsy z zielona kawa iqgreen. czyli taki standard;) ale nie zapacałam się na śmierć na siłowni o nie nie nie