Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chciałbyś być z młodą kobietą która wycieła sobie macie ?

Polecane posty

Gość gość

jestem młoda ale wycięłam sobie macie bo nie chciałam mieć okresu, dużo za to zapłaciłam, każdy chłopak ze mną zrywa i mówi mi że jestem nie normalna, czy mam szanse na miłość ?

Gość V12
Ja sobie obcielem nos, bo nie chcialem miec kataru. Pasowalibysmy do siebie :D

Gość gość
V12 dziś jesteś bezczelny , mam problem szukam pomocy a Ty robisz sobie żarty

Gość gość
nie istnieje możliwość "wycięcia sobie macicy".

Gość gość
gość dziś Można usunąć macie to proste dajesz lekarzowi łapówkę a on Ci wycina , nie legalnie możesz nawet sprzedać kupić nerkę na jakim ty świecie żyjesz że nic nie wiesz, może też skłamać że chcesz zmienić płeć i Ci wytną lub zrobić to za granicą tam jest łatwiej

Gość gość
gość dziś Można usunąć macie to proste dajesz lekarzowi łapówkę a on Ci wycina , nie legalnie możesz nawet sprzedać kupić nerkę na jakim ty świecie żyjesz że nic nie wiesz, możesz też skłamać że chcesz zmienić płeć i Ci wytną lub zrobić to za granicą tam jest łatwiej

Gość gość
łapówkę? za coś takiego? nikt przy zdrowych zmysłach by się tego nie podjął bo to grozi strata uprawień do końca życia. i nie tylko dla niego ale dla całej asysty. opowiadasz bajki.

Gość gość
nie można skłamac, że chcesz zmienić płeć bo to proces wieloletni poprzedzony wieloma wizytami u specjalistów różnej specjalnosci. to opowiadanie że " możesz też skłamać że chcesz zmienić płeć i Ci wytną" jest własnie dowodem, że to durne prowo

Gość gość
gość dziś można tak zrobić nie legalnie, nie legalnie nawet możesz kupić sprzedać nerkę, zrobić aborcję , za granicą jest łatwiej, ja pojechałam do Tajlandii to państwo które słynie z operacji zmiany płci powiedziałam że chce zmienić płeć i mi wycieli, oczywiście dużo płaciłam, miałam tłumacza, znam dobrze angielski , taka jest moja historia, jeśli dobrze pamiętam to Anna Grodzka pojechała do Tajlandii zmienić płeć

Gość gość
gość dziś już pisałam w Polsce jest trudniej to osiągnąć niż za granicą ja to zrobiłam w Tajlandii tam jest łatwiej, tam nawet bez problemu kupisz hormony nie legalnie, nie wierzysz to obejrzyj program o Martynie Wojciechowskiej z Tajlandii

Gość gość
dużo? za łapówki dla całej asysty plus lekarz, nawet w Tajlandii musiałabyś zapłacić co najmniej 300-400 tysięcy dolarów USA.

Gość gość
gość dziś nic nie wiesz o życiu za 300 - 400 tys zł to kupuje sprzedaje się nerke nie legalnie a ja to zrobiłam za 10 tys złotych w Tajlandii , tam jest bardzo dużo lekarzy którzy nie legalnie operują bo jest wtedy taniej, nie wierzysz to obejrzyj sobie program o Martynie Wojciechowskiej z Tajlandii , śmieszny jesteś myślisz że w życiu nie ma nielegalnych rzeczy , zaskoczę Cię jest i to dużo

Gość gość
pracowałam w Tajlandii 4 lata w polskim konsulacie. żałosne jest twoje opowiadanie.

Gość gość
3 tysiące dolarow? to płaca dla lekarza, anestezjologa, instrumentariuszki i przynajmniej dwóch pielęgniarek? plus koszt szpitala, sali operacyjnej, rehabilitacji itp? nie bądź śmieszna. nie rozumiem po co to prowo