Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam szczupłe ręce i upakowane nogi a do tego oponkę

Polecane posty

Gość gość

nienawidzę swojego ciała. Mimo, że ćwiczę łapy to daje to słaby efekt a jak miałem dysproporcję tak mam :( Co robić? Już wpadam w paranoję.

Gość gość
A jaki masz cel? Może pomogę.

Gość gość
Nie gadaj, upakowane nogi są fajne ;)

Gość gość
Chciałbym nabrać pięśni powyżej pasa, głównie ręce, klatka oraz zrzucić oponkę, którą mam właściwie od urodzenia. To cholernie frustruje kiedy inni żrą więcej ode mnie w tym chipsy a mają zawsze szczupłe brzuchy.

Gość gość
Upakowane to bardziej miałem na myśli, że po prostu duże. Mam spore mięśnie ud i łydek, no i jak do tego dojdzie warstwa tłuszczu to wychodzą spore nogi. Same w sobie jakieś wielkie nie są, ale nie pasują do reszty ciała.

Gość gość
Zrób sobie plan treningowy. Dobierz dietę. Rób aeroby po treningu. Ja tak robię.Mam też oponkę, ale od kiedy robię aeroby po treningu to mięśnie lepiej idą a brzuch nie rośnie. Może troche spadło nawet. Opieraj trening na wielostawowych ćwiczeniach jak przysiady, martwe ciągi. Wyciskanie na klatę,wiosłowanie, podciąganie na drążku. Pamiętaj o technice i o pasie na lędźwie przy przysiadach i martwych ciągach.

Gość gość
Ale każdy jest inny. Ja Ci tylko wskazówkę daje jak to ze mną jest. U Cb nwm czy bd dobrze. Musisz sam sprawdzić.