Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja 26 on 47 lat, czy to ma sens?

Polecane posty

Gość gość

ma dziecko trochę młodsze ode mnie, jest po unieważnieniu małżeństwa przyczynowo skutkowym ze tak powiem, nie chce tu pisać dlaczego ale to nie wina ani jego ani jego bylej..dziecko mnie akceptuje, rodzice jego też, moi tez...ale jakos boję sie..znamy się od ponad roku, nie doszło między nami do niczego póki co, z początku była to relacja na odległość ale już nie jest..wszystko super bo dogadujemy się i w ogóle, pociąga mnie, coś czuje ale się boję..boję sie przywiązać ze względu na różnice wieku jaka nas dzieli mimo ze się widzimy nie odczuwamy tej różnicy ale jednak mam o niej świadomość..co robić ;(

Gość gość
nie. zadnych dzieci

Gość autorka mięga
co żadnych dzieci? możesz rozwinąć swoją wypowiedź?

Gość gość
Nie ma sensu

Gość gość
Czemu? dziecko jest dorosłe i już żyje po swojemu ze tak powiem..chce być samodzielne i ojciec tego nie zabrania a mnie twierdzi ze akceptuje i rozmawiamy normalnie

Gość gość
autorko, odpowiedź jest NIE, inna epoka rolnicza

Gość gość
jedyne co mi w nim przeszkadza to zbytnio już pomarszczony napletek. czy to z racji wieku?

Gość gość
Nie,Nie ! za 20 lat będziesz jeszcze fajna babka ,a na karku będziesz miała opiekowanie sie dziadkiem ,jesli oczywiście dopisze ci szczęście i nie zdarzy sie wcześniejszy wylew ,bądź zawał.Wez sobie chłopaka mks.5 lat starszego i ciesz sie życiem,słuchajcie tej samej muzyki ,oglądajcie wspólnie filmy - cieszcie sie życiem...

Gość gość
Żeby miał 37 - 40 to moze i by sie udalo ale dluzsza mete?? On juz co naajlpesze przezyl a dzieki Tobie bedzie miał kolorowo na starosc. Jest chociaż robotny i przystojny??

Gość gość
Też uważam ze to zbyt duża różnica, to całe pokolenie. Na dobrą sprawę mógłby być twoim ojcem. Teraz ci to nie przeszkadza ale z roku na rok ta różnica będzie coraz bardziej widoczna

Gość gość
Musisz być potworną pasztetówą, że masz branie tylko u starych pryków, których jara głównie twój PESEL :O Mam nadzieję, że chociaż przy forsie jest, to się stuningujesz za jego szmal, a potem poszukasz sobie rówieśnika.

Gość lisaw12ww
U nas jest podobna różnica, tylko troszke mniejsza bo ja mam 27 a on 46

Gość lisaw12ww
07:43- Hmm, czy chodziło Ci o to, że ja i autorka lubimy jeść pasztet na śniadanie? Ja uwielbiam, właśnie mój facet umie przygotowywać świetny polecam ;) a tuningować się nie muszę, wystarczy, że ostatnio on stuningował swój samochód, ja i tak jestem ozdobą do niego :)

Gość gość
Lisaw masakra sama siebie zjechalas buahahhahahaha zal Ciebie.

Gość gość
08:07 - idiotko nadajesz sie tylko do ciagniecia lachy starym ramolom

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość Michał121212
Kobiety z powodu nie zakonczenia fazy fallicznej z powodu kompleksu elektry, upodabniaja sie zachowaniem i wygladem do swojej matki, chcac rywalizowac tym samym o ojca. To jest tez powod dla ktorego kobiety wybieraja duzo starszych facetow (jak autorka) i podobnych do swych ojcow. :)

Gość gość
tak, ciagnie mnie do alkoholikow, furiatów, z duzymi brzuchami - jak tatus :)

Gość gość
Autorko, ja jestem w identycznej sytuacji, wszystkie dane sie zgadzaja, jakbym czytala o sobie :) i sama sie zastanawiam, czy to ma sens... ta presja otoczenia jest okropna. Ludziom wszystko przeszkadza.

Gość Michał121212
10:52 świadomie cię nie ciągnie, wypierasz natomiast te ciągotki do nieświadomości, aż w końcu przejmują władzę nad tobą. To się dzieje, za każdym razem gdy mówisz "to było silniejsze ode mnie". :)

Gość gość
g.owno wiesz o moich upodobaniach. w zupelnosci wystarczylby mi taki klon Fabianskiego. rzadko podoba mi sie ktos mocno starszy :)

Gość gość
pomimo wszystko jak by się to nie skończyło to mogą pozostać miłe wspomnienia, a tak tych wspomnień może nie być...

Gość gość
albo trauma :O

Gość autorka mięga
jest bardzo przystojny właśnie, i chyba bardziej aktywny ode mnie, bo jego praca tego wymaga, to nie jest tak jak ktoś tu pisze ze nie mam brania u chłopakow w moim wieku, bo mam dość duże powodzenie...bardziej to ja ich wszystkich odrzucam bo zwyczajnie do żadnego nic nadzwyczajnego nie czuje to nie widzę sensu związku..wcześniej miałam dwóch chłopakow rówieśników on jest pierwszym z takich starszych...pociąga mnie bardzo, wiem ze by o mnie dbał i ogólnie złe by mi z nim nie było napewno bo to wspaniały człowiek tylko ten strach bycia blisko z kimś kogo mogę stracić, tego boję się chyba najbardziej

Gość gość
aaa i jeszcze odnosząc się do komentarza ze coś tak wybralam podobnego do ojca...nie nie, on nie jest podobny do ojca, przeciwieństwo praktycznie..i nigdy mi miłości rodzicielskiej nie brakowało bo rodzice mieli duży udział w moim życiu i miłości z ich strony nie brakowało mi bo zawsze miałam to poczucie ze jestem dla nich ważna więc to nie jest żaden syndrom jakiś tam...ten facet zresztą sam wydaje mi się mniej dojrzalszy ode mnie..bo czasem zachowuje się jak 20 latek, ale podoba mi się to w nim bo świetnie się dogadujemy

Gość gość
Nawet czytać się nie chce. Dziecko szuka tatusia? Co, z twoim jest coś nie halo? Jak można się podkładać staremu capowi??? Czy wy durne jesteście?

Gość gość
Gość 02:05 ----* skoro Ci się nie chce czytać to się lepiej nie wypowiadaj bo gadasz coś na co powyżej już odpowiedzialam i nie będę drugi raz tłumaczyc bo ,,tobie się nie chce " mnie to nie obchodzi ze Ci się nie chce czytać, zwyczajnie nie komentuj skoro niczego mądrego do dyskusji nie wprowadzasz.