Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włączam rano internet i czytam, że mecz Polska ' Portugalia ma być powtórzony

Polecane posty

Gość gość

Jako, że nie mam Facebooka i innych portali społecznościowych, tak nie wiedziałam, o co chodzi. No, to czytam, że bramkarz z Portugalii za bardzo wyszedł z bramki (pisząc kolokwialnie), gdy Błaszczykowski oddawał strzał. Czytam też wypowiedzi Internautów, że domagają się powtórzenia albo meczu, albo rzutów karnych. Myślę sobie: "Jooo, Ronaldo by się zapłakał...". Ludzie, ja wiem, że to boli nadal, ale Wy chyba nie sądzicie, że FIFA/UEFA zgodzi się na powtórkę meczu lub tych karnych. Wina może i jest sędziego, bo do takich sytuacji nie miało dochodzić na Mistrzostwach, ale niech świat, przynajmniej, wie, że Polacy nie są jakimiś ślepcami, że dopominają się o swoje. Nie wiem, czy wina sędziego była adekwatna, czy to bramkarz zawinił, bo dopiero rano dowiedziałam się o całej akcji. Słyszałam, że po Fejsie już "chodzą" wirusy z datą "walkowerowego" spotkania Naszych z Portugalią. O Boże, ludzie, nie wierzcie w te bajki. Pisać można, ale to i tak już niczego nie zmieni. Portugalia i tak nie będzie Mistrzem, luzik.

Gość gość
a ty wez leki czubie poj/eba/ny, bo bredzisz od kilku dni ciągle o tym samym :O jak mozna byc takim zj/eb/em jak ty? wez spi/erd/ala/aj gotowac obiad !

Gość gość
będziemy powtarzać mecz tak długo, aż go wygramy eurodemokracja po europejsku :)

Gość gość
Wiesz ile meczy trzeba było by powtórzyć , Błaszczykowski chu. Strzelił i tyle