Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z Państwa szukał pracy na Gumtree.pl? Co

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z Państwa szukał pracy na Gumtree.pl? Czy warto zamieścić tam ogłoszenie jeśli ktoś szuka pracy? Co Państwo sądzą?

Gość gość
OSTRZEGAM jeśli dotniecie wiadomość od izka.i@vp.pl . Szukam prostytutek. Taką wiadomość otrzymałam tydzień temu! Mam do zaoferowania dobrze płatną pracę na Ruczaju niedaleko Uniwersytetu Jagielońskiego w Krakowie. Praca w trybie dwu zmianowym 10-17, 17-22/23 ,badz godziny do ustalenia. Głównym zadaniem w tej pracy jest dotrzymywanie towarzystwa klientom. Wszystko dzieje sie w całkowitej dyskrecji. Grafik ustalamy wspólnie na początku każdego tygodnia i obowiązuje on przez tydzień. Oferuję wynagrodzenie rzędu 300-1000zł dniówki wypłacanej od razu. Jest to stała, bądz tymczasowa praca w której można naprawdę dobrze zarobić. Jest to poważna oferta pracy. Jeśli zainteresowała Cię moja oferta,możemy się spotkać i porozmawiać gdzieś przy kawie, postaram się wszystko "rozjaśnić". To spotkanie do niczego nie zobowiazuje tak jak i próba swych sił w tym zarobku. Również swego czasu byłam w ciężkiej sytuacji szukania pracy i postanowiłam zarabiać w ten sposób, szczerze napisze ze warto spróbować. Wiem, ze nie jest to zajęcie dla każdego, jednak... zawsze można zrezygnować choć ciężko zrezygnować z takiej gotówki :)

Gość gość
Bezczelna. Trudno zrezygnować z takiej gotówki? A nie trudno z godności? Śmieć.. Ale jakie to typowa dla tej części kraju....