Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda gwałt w związku?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Chciałam się dowiedziec jak wygląda gwałt. Czy każde zbliżenie wbrew woli kobiety to gwałt? Czym się różni dominacja od gwałtu?

Gość gość
ja rozłożysz pizdę ale nie karzesz mu wkładać a oni mimo to zrobi to gwałt

dominacja to jest niby gwałt, którego chęć sekretną u kobiety wyczuwa mężczyzna alfa i robi swoje. to właśnie miał na myśli JKM pisząc "zawsze się trochę gwałci. prawdziwy gwałt - brak chęci u kobiety. że też as musi Ci tłumaczyć rzeczy, których uczą już w podstawówkach.

Gość gość
Ale chodzi mi o to jak wygląda? Czy jak facet chce dominować a ja serio nie będę miała ochoty tzn ze mnie zgwałcił? Próbowałam go odepchać a on myślał że się z nim tak drocze i co teraz? Wg was zgwałcił mnie

Ale chodzi mi o to jak wygląda? Czy jak facet chce dominować a ja serio nie będę miała ochoty tzn ze mnie zgwałcił? x tak, dlatego to nie byle jaki facet może tak śmiało poczynać z kobietą. albo kobieta usatysfakcjonowana albo dupa męska współwięźniom zapodana. ryzyko. x Próbowałam go odepchać a on myślał że się z nim tak drocze i co teraz? Wg was zgwałcił mnie x opisz więcej szczegółów i Wasze relacje :classic_cool: ciocia Broken powie Ci, czy to gwałt czy zabawa

Gość gość
kobieta wzdycha z przyjemności i jak widzi biznes to udaje że ma traume do końca życia

Gość gość
No on chciał się kochać a ja nie miałam w ten dzień ochoty próbował mnie zachęcić lezelismy razem nas łóżku nago no i obrócił mnie na brzuch i mówił że będzie fajnie i wgl a ja nie miałam jak się wydostać i w końcu we mnie wszedł. Nie wolałam pomocy nic po prostu miałam w****iony głos no ale chwilę później wyszedł i mnie przeprosił. Nie mam żadnej traumy nic po prostu boję się samej myśli że to się może nazywać gwałt

Gość gość
Wiadomo że gdy zaczyna się kochać i w trakcie stosunku nie chce to niekoniecznie jest gwałt. Gdy żona nie chce i jest brana w brew jej woli to tak jest gwałt! !! Ja chciałam coś przeżyć w rodzaju gwałtu. Mąż obiecał i spełnił to życzenie. Przyszłam do domu i mąż czekał z trzema kolegami. Zanieśli mnie do sypialni i rozebrali. Mąż z kolegą mocno rozchylił nogi i jeden ze stojących ostro wszedł bolało z początku bo byłam sucha. Po chwili zaczęło się robić w cipce mokro. Gdy się sposcił wszedł kolejny i tak do końca ostatni mąż. Wszyscy kończyli w środku zalewajac cipke. Było cudownie doszłam do kilku orgazmów.

Gość gość
dokładnie, kobieta odczuwa przyjemność z gwałtu, wiec tym samym adekwatnie do gwałtu na mężczyznie, którego gwałcicielka nie otrzyma kary, powinno być tak samo dla gwałciciela. (bo kobiecie sie podobało)

Gość gość
Ale czy gwałt ma jakąś intensywność czy coś czy jak np trzymam faceta za ręce odpycham go mówiąc nerwowym tonem weź odejdz bo nie mam ochoty a ten mimo tego to robi? Czy raczej gwałt to wołanie o pomoc plakanie szarpanie się bicie ? Ni właśnie tak jak z tą dominacja? Jak mówię że nie chce już go odpycham a on cicho suczko dziś ją tu rządze i wchodzi we mnie a ja nadal mówię że nie chce to gwałt czy musiałabym się odpychac krzyczeć itp? Ciekawe czy w innych związkach dochodzi do nieporozumień w czasie seksu coś ala gwałt

a nie lepiej po prostu nauczyć się komunikować z osobą, która Cię puka, żeby nie było dwuznaczności?:O

Gość gość
NIE ma czegos takiego jak "dominacja", chyba ze chodzi o sado-maso, gdy dreczy sie drugiego czlowieka fizycznie lub/i psychicznie w celu wywołania i rozładowania podniecenia seksualnego. Natomiast normalnie obie strony musza sie zgodzic czy tez przyzwolic na wspolzycie. Jesli jedna nie wyraza zgody, a dochodzi do seksu, jest przytrzymywana, rzucana na lozko i "brana" (mimo ze mowi "nie, nie chce", "zostaw mnie", itp.) to jest gwałt.

Gość gość
Post z 20:41 - to co opisalas jest na granicy, jesli wyraznie mowilas, "nie //// przestan /// nie chce, itp." to jest g***** Jesli natomiast bylas bierna, niechetna, ale nie przekazalas jasno sygnalu "stop", to sytuacja moze byc traktowana jako nieporozumienie, typu on myslal, ze ty sie droczysz.

Gość gość
post z 21:14 - ten opis wskazuje na gwałt małżeński, wyraźnie mówisz, ze nie chcesz.

Gość gość
O , forumowi erotomani-gawędziarze, nieudolnie podający sie za kobiety, znowu wala swoje prostackie fantazje. I mysla ze ktos sie nabierze. Buhahahaha! Ale malpy, ale cyrk.

Gość Nienawidzę facetów
Ja p*****le faceci są psychiczni muszą się leczyć a jak nie to tasakiem po jajach i się skończy k***a