Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brecolia

Jaka jest prawdopodobność że ona wróci?

Polecane posty

Gość brecolia

Przyjaźniłam się z nią niecałe 7 lat ,byłyśmy bardzo ze sobą związane ,uwielbiałyśmy swoje towarzystwo i nigdy się nie zawiodłyśmy. W sumie nasza przyjaźń szybko się zaczela ,chyba juz po 3 msc znajomości stwierdziłyśmy że jesteśmy dla siebie ważne. Jednak od pewnego czasu coś zaczęło się psuć ,ona zaczęła się zmieniać ,jednak chciałam jej przypomnieć jaka była kiedyś i uważała że jej nie akceptuje a tak nie było ,częste kłótnie o byle co ,pragnę tez dodać że od roku mieszkam za granicą ,ale zawsze miałyśmy cudowny kontakt ,ona jak i ja mamy po 18 lat i planowałyśmy że do mnie wyjedzie i zaczniemy żyć obok siebie. Jednak boje się że juz ją straciłam na zawsze ,jak miesiąc temu sie spotkałyśmy powiedziała że najlepiej będzie jak to zerwiemy ze łzami w oczach ,próbowałam jej wytłumaczyć że nie ale ona odeszła :( ostatnio pisałyśmy jak normalne koleżanki i było dobrze ,tylko znowu strzeliła jakiegoś focha i nie piszemy ,nie chce znowu pisać pierwsza ,jaka jest prawdopodobność że znowu wróci? że powie że tęskni? mam czekać czy zacząć żyć bez niej? nie wiem co zrobiłam źle ,w końcu tyle lat byłyśmy razem nierozłączne i była dla mnie jak siostra a teraz jakby ją to nieobchodziło ..