Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Im jestem starsza tym bardziej gardzę facetami i jestem bardziej wyuzdana

Polecane posty

Gość gość

gdy mialam te 15-20 lat to bylam strasznie naiwna, kochliwa, romantyczka, a teraz 10 lat pozniej w ogole nie w glowie mi chodzenie za rączki ,pocalunki , przytulanki tylko mam ochote na chamskie ostre rżnięcie przez napalonego zboczonego dobrze zbudowanego faceta... jak to jest ze tak sie zmienilam ? zaczęlam niesamowicie gardzic romantykami , nieudacznikami, lalusiami, maminsynkami, facetami bez jaj po prostu, mam ochote na s*******a

Gość gość
Dobra dobra, wszystko kończy się wtedy gry jesteś r*chana kilka godzin i nie dajesz rady a twój ogier mógłby cię dalej p*erdolić. Mocna tylko w gębie.

Gość gość
nie dajesz rady a twój ogier mógłby cię dalej p*erdolić x takie rzeczy to na filmach :D:D:D przecietny facet konczy po 3 minutach :D

Gość gość
gość dziś takie rzeczy to na filmach smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif przecietny facet konczy po 3 minutach smiech.gif x No dobra, kończy po 3 minutach, 2 min przerwy i znowu staje. Z każdym kolejnym wiadomo że będzie działał dłużej. To co ja jestem jakiś inny? A po 4 orgazmie to i dobrą godzinę rżnięcia wytrzymam.

Gość gość
Myślę że ktoś cię zgwałcił i to nie raz. Zapomniałaś jakie to przyjemne uczucie jak facet jest delikatny

Gość gość
nie chcialbym takiej kobiety jak ty mam penisa 13 cm, gardzisz mna?

Gość gość
i prawidłowo; chodzenie za rączki, wstrzymywanie się z pójściem do łóżka bóg wie jak długo, żeby nie wyjść na łatwą, peesdusie z małymi wackami to dobre dla młodych siusiumajtek i desperatek

Gość gośćMarysia
autorka = niewyżyty prawiczak

Gość gość
08.39 smuca mnie takie opinie mam nadzieje, iz nie pisala tego kobieta