Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zrobic sobie sztuczny biust?

Polecane posty

Gość gość

Jestem szczupla, mam maly biust. Nie jest to jakis wielki kompleks, ale chce wiedziec co o tym sadza faceci.

Gość gość
O ile masz duuuzo kasy. Za pare lat protezy piersi trzeba wymienic, potem znowu i znowu. Stac cie na kilka zabiegow, wiesz na 100% ze bedzie cie stac za 10 lat na wymiane protez piersi?

Gość gość
Lepsza decha niż sylikony.

Gość gość
A jak będzie wyglądał za 20 lat? Chcesz zrobić dla siebie czy facetów? Różnica zasadnicza.

Gość gość
W czechach zabieg kosztuje 8000 wiec na ta chwile mnie stac, a za 10 lat na pewno bedzie mnie tez stac.

Gość gość
Chce zrobic dla siebie.

Gość gość
ja bym nie robila,mam tez maly i jest mi z tym dobrze.

Gość gość
Tyle, ze kazdy pojmuje maly biust inaczej. Ja mam w biuscie 78cm, a pod 68 miesiac temu mialam w biuscie 82 cm wiec sie zmiejszyl. Jestem 3 lata po porodzie i karmieniu. I do tego prawa piers jest mniejsza niz lewa. Wstydze sie isc na basen, nie czuje sie seksownie.

Gość gość
Zalozylas top na forum, czyli masz wątpliwosci. Dowiedz się jak najwięcej o zabiegu, ewentualnych powiklaniach. No i następne dziecko, o ile planujesz, nie będziesz mogła karmić piersią, ale to pewnie wiesz.

Gość gość
Bede mogla karmic, jesli implant pojdzie pod miesien.

Gość gość
Teraz laski robią sobie biusty i wyglądają bardzo seksownie.

Gość gość
Ja tez chce ale po ciazy, na pewno. Nie mam prawie w ogole biustu ale mam duza pupę ( cwicze na silowni, trzymam poziom tluszczu na niskim poziomie). Boje sie jednak ze w ciazy utyje takze czekam Chce miec piekny duzy biuscik :-)

Gość gość
Zrobic, koniecznie! Faceci szaleją za plastikiem w cyckach!!! Każda prostytutka teraz sobie poprawia obwód, zeby zachęcić większa ilośc klientów.

Gość gość
Zrób sobie, na pewno będziesz wyglądać lepiej i seksowniej. Kretynów tutaj nie słuchaj.

Jaki sztuczny? Piersi mam zrobione od dawna i zarówno wyglądają jak naturalne, jak i w dotyku nie odróżni się ich od tych niby "prawdziwych". jeśli tylko chesz to zrobić - to czemu nie?

Gość gość
jesli to tylko możliwe to lepiej mieć naturalny jaki by nie byl

Gość gość
Ooo to mój temat z lipca :) Chciałam tylko odnieść się do ostatniego wpisu. Ja mam BARDZO mały biust i chcę po prostu czuć się komfortowo w swoim ciele, nie wypychać staników na basen, pokazać dekolt, a na razie nie mam czego pokazywać. Wszyscy trąbią o naturalności, bo naoglądali się zdjęć nieudanych operacji i karykaturalnych efektów. Dobrze zrobiony biust wygląda ładnie i naturalnie (gdy rozmiar jest dobrany do postury).

Gość gość
Pewnie że zrób, jeżeli masz kasę na to. Będziesz się lepiej czuła, a i faceci będą cię pożerać wzrokiem.