Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po rozstaniu odzywacie sie do ex czy unikacie udajecie ze ich nie widzicie

Polecane posty

Gość gość

moze nie jakies dlugie rozmowy ale czesc-czesc?

Gość gość
Po tym co mi była zrobiła nie zasługuje na to żeby mówić jej cześć.

Gość gość
A co ci zrobila?

Gość gość
Po kilku latach udanego związku poznała innego gościa i się w nim zakochała. W ciągu jednej chwili przekreśliła tak po prostu nasz związek jakbym nigdy dla niej nic nie znaczył i co? Była z tamtym pare tygodni, koleś się nią pobawił, por*chał i ona do mnie że przeprasza i chce wrócić. No ludzie...

Gość gość
eh, no to slabo ;/ to w sumie sie nie dziwie. Ale jesli nie bylo zdrady itd to chyba mozna normalnie sie wobec takiej osoby zachowywac?

Gość gość
Stukała sie z nim od razu po rozstaniu to jak mogę ją normalnie traktować? Wskoczyła obcemu kolesiowi od razu do wyra. A teraz wielce smutna i jaki to świat jest zły :D bo ja już jej nie chce. Ale tak to właśnie jest, jak chłopak nie pije, nie pali, nie szlaja po imprezach, nie podnosi ręki to później wywala się w głowie od dobrobytu.

Gość gość
Wszystkie ex niezależnie od powodu rozstania powinno się trzymać dla zasady na bezpieczną odległość. Po co sobie zawracać tym dupę i niszczyć to co ma się teraz. Żadnych przyjaźni z byłymi to nie jest bezpieczne.

Gość gość
Jest takie prawo ze mozna sie zakochac w kims innym :)

Gość gość
Jakoś jak ja kogoś kocham to nie jestem w stanie się zauroczyć w innej osobie a co dopiero zakochać. więc mi nie mów że jest takie prawo.

Gość gość
Dokladnie. Jedno drugie wyklucza,ale ludzie lubia sie oszukiwac z najrozniejszych powodow.kochaja obecnego partnera i nie przeszkadza im to kochac,i pragnac kogos innego . Paranoja. Albo nie kochasz obecnego,albo do nowego nie czujesz nic oprocz pozadania.

Gość demonoide
Zależy od rozstania. Są tacy, z którymi normalnie gadam i się widuję na piwie. Są tacy, których nie widzę.

Gość gość
Miałem przez całe życie tylko 3 dziewczyny. Odzywam się do jednej, bo rozstaliśmy się w zgodzie. Bardzo ją lubię i uważam za super dziewczynę. Nasza obecna znajomość, to żadna przyjaźń, ot kurtuazyjne życzenia na święta.