Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ocena wyglądu na podstawie fotki

Polecane posty

Gość gość

Teraz będę wysyłać nowo poznanym facetom moje niekorzystne fotki. Zobaczymy, czy jest tak jak mówią, że nie liczy się wygląd ;) To będzie taki eksperyment. Wysyłanie lub umieszczanie na portalach randkowych zdjęć obrobionych w photoshopie to tylko źródło niepotrzebnych rozczarowań. Sama kilka razy się już tak nacięłam. A jakie jest wasze zdanie? Przekreślacie innych z powodu brzydkiego zdjęcia?

Gość gość
Wynik twojego eksperymentu jest oczywisty :D

Gość gość
Dodaje temat do ulubionych nie spierdziel tego i pisz co wychodzi bo ciekawa jestem :D

Gość gość
no i gdzie ta obiecana foczka

Gość gość
Oczywiście. Będę informowała o rezultatach :)

Gość gość
Ja sama oceniam po wygladzie wiec po co ten eksperyment

Gość gość
Co to za brednie? Faceci to wzrokowcy i dla nich wygląd dziewczyny jest BARDZO WAŻNY.

Gość gość
Zawsze tak było. Facet powinien być zaradny, mieć odpowiednio gruby portfel, niezły samochód i zapewniać bezpieczeństwo dziewczynie. Dziewczyna powinna zapewnić facetowi urodę i delikatność. I niech będzie, że jestem antyfeministką, ale tak uważam.

Gość gość
gość dziś Co to za brednie? Faceci to wzrokowcy i dla nich wygląd dziewczyny jest BARDZO WAŻNY x Dobrze że to zaznaczyłaś, faceci to wzrokowcy. Prawdziwi mężczyźni patrzą na coś innego.

Gość gość
Nawiązałam kontakt z 3 mężczyznami. Najpierw z nimi popiszę, żeby zobaczyli jaka jestem fajna. A potem wyślę koszmarną fotkę ;) Skąd ten pomysł? Bo wszyscy mężczyźni jacy przewinęli się przez moje życie twierdzili, że liczy się coś więcej. Jednocześnie wszyscy mówili, że im się podobam i pewnie nie spotykaliby się ze mną w przeciwnym razie. Brzydko wychodzę na fotkach. Sprawdzę czy jednak liczy się to "coś" więcej ;)

Gość gość
Zobaczymy, czy jest tak jak mówią, że nie liczy się wygląd x Kto mówi że nie liczy się wygląd? Chyba Ci się coś przyśniło.

Gość gość
Oczywiście do tego, że nie spotkaliby się w razie gdybym była brzydka przyznawali się już po dłuższym czasie ;)

Gość gość
i will kill you

Gość gość
Ja parę razy tak zrobiłam i większość zerwała znajomość