Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poród oznaki proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do tych co rodziły już w czwartek miałam bóle miesiączkowe wymioty biegunkę aż do piątku od tamtego czasu boli mnie krocze dość regularnie i ma bóle miesiączkowe dzisiaj znowu zaczęłam wymiotowac ale nie tak lekko tylko jak pójdę do wc to z 10minut bez przerwy sanwymioty bóle miesiączkowe bóle pleców piersi a wczoraj cały dzień jadlam i spalam . Dodam że dzisiaj boli mnie też głową i raz mam dreszcze raz jest mi gorąco w czwartek jak byłam u lekarza powiedział że nie są to skurcze porodowe jeszcze ale od czwartku mogło się to zmienić nie mam siły dzisiaj iść już do lekarza bo jestem wykończona . Jestem w 38tc czop odpadł mi tydzień temu bezbarwny. dodam że mieszkam w kraju gdzie nie badają szyjki macicy

Gość gość
Ja dwa dni przed porodem miałam mega migrenę. Dzień przed porodem czułam od rana jak rozchodzą mi sie kości miednicy i tego dnia pojechałam do szpitala. Nad ranem urodzilam

Gość gość
Gość czy to możliwe że w czwartek miałam podobne bóle ? Tylko że dzisiaj doszło mi odczucie zimna ciepła i migrena? Czuje od rana jakby ktoś mnie skopał leżeć nawet nie dam rady bo mi slabo

Gość gość
Nie pomogę Ci bo jeszcze nie urodziłam ale ja skurcze przepowiadajace mam mega bolesne a jestem dopiero 26tyg.C. kochana jedź na pogotowie.. niby wody Ci nie odeszły ale..

Gość gość
Gość nie odeszły wody tylko czop tydzień temu . Najdziwniejsze jest to że się tak mecze mecze ale po jakimś czasie potrafię zasnąć i jak wstaje to znowu jazda ciągnięcie w podbrzuszu plecy już trochę mniej bolą alekrocze i te ciągnięcie

Gość gość
Kraj gdzie szyjki nie sprawdzają???hmmm