Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozumiem że młodzież ślęczy na fejsbuczku ale że ludzie po 40 i 50

Polecane posty

Gość gość

Znam takie dwie kobiety które co godzine albo parę minut udostępniaja jakiś post najczęściej obrazki z glupimi hasłami itp.. czy to jest normalne?

Gość gość
A co cie to obchodzi kto i ile siedzi? Mnie właśnie gowniarze denerwują bo siedza non top i jakies głupie posty co 5 minut albo słit focie dodają i jeszcze te poważne cytaty o zyciu pod zdjęciem haha no leze po prostu :D

Gość gość
16:30 A co cię to obchodzi? Mentalność starej dewotki ź małej mieściny, gdzie po 30stce nie wypada nosić mini, a urodzić trzeba do 25 roku życia dwoje dzieci. Komputer, rower, kino,basen niedopuszczalne dla osób w starszym wieku. Tylko kościół, garsonki w pepitke, krótko ścięte włosy u kobiet, no bo długich przecież w pewnym wieku nie przystoi nosic.

Gość gość
a jak się komuś nudzi i nie ma co robić to odwala głupie akcje na fb i nie tylko. Są starsi, ale nie robią z siebie idiotów, jak ktoś jest głupi to w każdym wieku, proste. Są osoby 70 letnie na fb, ale to nie byle kto, naukowcy z uczelni i kto im zabroni. Niektórzy prości ludzie zrobią jakieś jedzenie i wrzuąją fotki, albo inne żalowe akcje. Baba 40 z okładem ma pełno zdjęć podobnych i "to ja dzisiaj", "ale fajne ciasto zrobiłam",albo jeszcze gorzej, niektóre skąpo ubrane i do tego niezgrabne. Niektórym odbija i pośmiewisko z siebie robią, ale to ich problem

Gość gość
O co właściwie chodzi i co to kogo obchodzi?