Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dokuczliwi, uciążliwi sąsiedzi. Co robić?

Polecane posty

Gość gość

Czesc mieszkam w domu jednorodzinnym bliźniak z młodszą siostra i moja matka. Obok nas mieszkają sąsiedzi ,mieszka tam kobieta z dwoma synami którzy nigdzie nie pracują, nie pracują ci synowie i nie pracuje ich matka nigdzie, wygląda ich dom tak z wierzchu zaniedbany firany czarne jak smoła, okna zabite dykatami ogródek z chwastami ,przed domem i za domem chwastów masa a my mamy z mama ogródek rekreacyjny, sąsiedzi tak zazdroszczą ze nas nękają ,dokuczają a objawia to się tym, ze puszczają hałaśliwą muzykę rocowa decybeli juz nie wiem ile, ale spać nie można w nocy w dzien tak samo graja, ściany popękane mam w pokoju, przeszkadza im ze listek przez plotek przechodzi i niszczy im polot, domagają sie pieniędzy za zniszczony plot, bo liście plot uszkodziły, te pare listków dziś byłam na ogródku omal szkłem nie dostałam w głowę, pełno szkła porozbijanego w trawie ,kwiatach na chodniku ,wszystko rzucają i demolują ogród nam, była już rozprawa w sadzie z nimi i nadal to nie skutkuje, policja przyjeżdża, odjeżdża dziś zgłosiłam kolejne doniesienie, chcą na policji dowodów porobiłam zdjęcia ale czy to się skończy, ciągle nam dokuczają, stajemy się z mama nerwowe, boimy się wyjść na ogródek do sklepu ,bo mówią wsadzę ci ta łopatę w łeb ,co robić jak reagować żeby to się wkoncu skończyło? co byście zrobili w tej sprawie ?bo policja widzę nie ma wpływu specjalnego na nich, my chcemy spokojnie żyć.

Gość gość
zgłosić na policję, do US z czego żyją?czy aby nie li tylko z przyzwyczajenia? wreszcie do amnesty internaszjonal . albo do trybunału w Chadze

Gość gość
i will kill you

Gość gość
Ja tez mam ten problem. Stara baba mieszka. Powiem szczerze mialam rożnych sąsiadów i w rożnych miejscach. Studentów, dziewczyny, które przyjmowały w nocy jakichś kolesi,patologie gdzie mąż bezustannie obrzucał zone wyzwiskami ale żadne tak nie dokuczylo jak ta stara niepozorna baba. Do tego plociuch na całe województwo.

Gość Anita3291
Ja bym przede wszystkim zadbała o odpowiednie okna, tak, żeby maksymalnie wyciszyć tych uporczywych sąsiadów... Jeśli szukasz godnego zaufania fachowca, który wyreguluje Ci okna tak, żeby nie było słychać sąsiadów, to polecam firmę, która oferuje regulacja okien bielsko www.oknaserwis.com.pl. Po ich interwencji na pewno będziecie spać spokojnie ;)