Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do osób które maja 31 lat lub wiecej

Polecane posty

Gość gość

Macie problemy z zapamiętywaniem, uczniem się, przyswajaniem nowych wiadomości i jak tam ogólnie w tym wieku funkcjonują wam mózgi czy macie takie wrażenie że wasze mózgi działają dużo wolniej niż jeszcze 5 -6 lat temu ? W odpowiedzi podawajcie swój wiek

Gość gość
to za wcześnie mieć takie problemy, w wieku 60 lat może tak, ale nie 31

Gość gość
Mózg działa jak wszystkie inne mięśnie. Używany i ćwiczony może pozostać sprawny do późnej starości, ale oczywiście z czasem pewne rzeczy działają już gorzej. Mam 35 lat jestem facetem i jak patrzę na moje otoczenie, ludzie z niezłą pensją i jakoś tam ustawieni w życiu, to widzę, że jeśli chodzi o naukę to tylko mały odsetek chce się czegoś uczyć. Są już leniwi tak to wygląda z mojego punktu widzenia.

Gość gość
Aha nie odpowiedziałem na pytanie. Ciut wolniej się uczę niż za młody, ale jest całkiem nieźle w moim przypadku. :-)

Gość gość
Mam 39 lat, może ciut wolniej się uczę ale tylko ciut. Jak się chce to się nauczy. Jak się nie chce to sie zawsze znajdzie wymowke.

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
niestety, wolniej przyswajam pewne rzeczy. i szybciej zapominam. jestem księgową. czytam sporo artykułów podatkowych, gdzie są informacje liczbowe. za tydzień niestety niewiele pamiętam. 38 lat.

Gość gość
Chyba zartujecie. A co będzie po 40? Bo po 50 to już początki demencji a w wieku 70 lat to już kartki z imieniem i nazwiskiem będziecie przy sobie nosić. Wiadomo,że z czasem umysł jest niej chłonny ale bez przesady.

Gość gość
Sami eksperci w tym kraju :D Nie chce mi się bawić w wykłady, ale autorowi mogę polecić poszukać haseł: "inteligencja płynna" i "inteligencja skrystalizowana". To podstawy tzw rozwojówki.