Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze sexy

Facet musi podobać się i pociągać kobietę aby ta chciała iść z nim do łóżka

Polecane posty

Gość zawsze sexy

Niech to dotrze do tych wszystkich pseudo Pleybojów. Jak masz chcice jeden z drugim to wsadź sobie swój interes do Mrowiska i nie męcz nieznanej, obcej Kobiety swoją osobą. Jak będzie chciał sexu to poszuka sobie Faceta w jej typie i na jej poziomie. Nie jest jakimś Pogotowiem Sexualnym dla obcego Faceta. Wniosek mój jest taki, że przez to obrywa się zwyczajnym, normalnym kobietom. Olała Casanowe, ma on żal:) i teraz ten rozpuszcza plotki na jej temat że jest np: dziwką, kurwą, puszcza się, lodziara i co tylko żeby jej zepsuć opinie w pracy, na Osiedlu, itd.

Gość gość
jestes kobieta czy facetem?

Gość zawsze sexy
kobietą więc znam temat z życia

Gość gość
To prawda, myśle że większość podrywaczy spranych jakaś ideologia rozwohu osobistego (jestem z******ty, moge wszystko jestem zwyciezcom), nie ma o tym pojecia i zyje w iluzji ze moga poderwac kazda laske. Mowie to jako facet

Gość gość
zazdroscisz nam samcom alfa :)

Gość gość
:D Tak dokładnie.... wspolczuje wam

Gość gość
ale jak sie facet podoba to nie znaczy ze kobieta tez pojdzie z takim na 1 randce, mowie to jako kobieta, ale zaraz bede zwyzywana, ze oziebla. a na kursach podrywu wmawiaja roznym facetom bez wygladu i obycia, ze wszystkie laski sa ich. mhm....

Gość gość
Bo jesteście nasze bez względu na urodę a nawet to czy jesteście w związku czy nie. Tylko pierdoły psują nam opinie bo nie wiedzą jak do was podejść, to jest sztuka. Spałem z 59 kobietami wszystkie były zadowolone ;)

Gość gość
12 28 Dorosnij i przestan fantazjować

Gość zawsze sexy
12:18 - samiec Alfa ( jeśli nim jest? i nie ma w mózgu jakieś sieczki zrobionej na kursach uwodzenia) nie używa "tanich chwytów" i bajerów na które dają się nabrać małolaty i rozumie słowo Nie.

Gość gość
12:19-czego nam współczujesz?

Gość gość
jak ja kocham takie wojenki

Gość gość
Amerykę odkryłaś może jeszcze arykół napiszesz w gazecie,durna istoto myśląca łechtą.:)

Gość gość
Przeciez wiadomo ze wyglad to 1 rzecz i to dziala u obu płci. Choćdby laska miala charakter idealny a wygladala jak pasztet i potwor to z nia nie bede

Gość gość
Ja z facetem pasztetem też nie będe;)

Gość gość
Widać że nie masz męża tylko mieszkasz obok jakichś kretynów, co świat widzą w babskiej pi/żdzie.

Gość gość
Znam dziewczyny, które mnie olewały, którym niby się nie podobałem, które mnie nawet obgadywały a i tak w końcu mi dały. Z wami to tak jest, nie nie nie, a potem jednak tak. Gadacie, że jakiś facet wam się nie podoba i się wam narzuca. Jakbyście nie chciały, to by tego nie robił. Wiele razy tak miałem, że musiałem znosić kobiece fochy, nieodpisywanie na smsy, obojętność, by w końcu laska się przekonała i jednak nadstawiła mi dup.y. Miałem taką koleżankę, do ktorej zawsze musiałem kilka razy napisać i zaproponować spotkanie zanim "znalazła" czas. Ale zawsze w końcu go znalazła. Po prostu musiałem trochę za nią polatać. I kto tu jest z*******.? Miałem koleżankę, która mnie niejednkrotnie olała. Nie odpisywała na smsy. Umówiła się i nie przyszła itd.itp. A ostatnio jak się ze mną upiła, to mi dała d**y. Bardzo ładna dziewczyna. No i co? Takie jesteście. Wszystkie. Więc skończcie p*******ić, że facet się was uczepił, bo to wasza wina. Faceci wiedzą, że najpierw musi usłyszeć 10 razy nie, żeby w końcu usłyszeć tak.

Gość gość
W dodatku mam swoje lata (40) i nie jestem adonisem. Ratuje mnie to, że jestem wysportowany. No i daąją mi dziewczyny dup.y. Nawet 20 lat młodsze. Wystarczy trochę polatać. Takie jesteście.

Gość zawsze sexy
16:13 - ja pisałam o sobie i o rzeczach które zazwyczaj bywają. Jeśli o mnie chodzi to nie dopuszczam do czegoś w rodzaju pitu-pitu. Chirurgiczne ostre cięcie na zbycie natręta. Jak kumaty to zrozumie że nie każda z tych.......

Ten co miał laske nie chlapie ozorem tylko dupek co go olała paniena - ja facet