Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraxdxd

Ja go kocham on mnie tylko lubi jak sprawić żeby on zakochał się we mnie ?

Polecane posty

Gość lauraxdxd

hej. Problem jest następujący spotykalam sie z chlopakiem miesiac bylo super zalezalo mu bardzo myślał o związku i był mną zainteresowany po 2 miesiacach zaczęło sie psuc. Jego była z która był 2 lata to ona co zostawiła po 10msc rozłąki chciała do niego wrócić pisała mówiła że go kocha I wg. On mowil mi mówił.j juz nie kocha lecz mial na fb zdjecie z nia ale ukryte. Oraz z nią pisał niby po koleżeńsku. Ale gdy ona zobaczyła ze ja dodałam z nim zdjęcie zaczęła starać się o niego. I od tego momentu wszystko się popsuło ja się zakochałam a on mówi ze bardzo mnie lubi Ale nie potrafi nic więcej. Lecz jak ja poprosze o spotkankie i się spotkamy przytulna się do mnie calujemy się patrzy na mnie tak jak by mu zalezalo i jest super. I przez 2 dni ok raz mi obiecal ze bd sie staral a A za chwile jak jest w swoim domu pisze mi ze nie moze sie odblokowac na to zeby było coś więcej mowi ze nie chce mnie ranić i ze jestem wspaniałą dziewczyna i nie chce żebym cierpiala. Ja go kocham co nie chce innego faceta jest dobry czuły pomocny miły i kochany. Czy jest jakas szansa jak go zdobyć rozkochac ? Przecież kiedyś mu zależało. Co mam zrobić ?

Gość gość
Oglądałam wczoraj film - "Sekretarka". Zadziwiające co kobieta może zrobić/ znieść by zdobyć faceta, takiego co boi się zaangażować i jeszcze doprowadzić do tego by on się zakochał. Aż mnie ciary przeszły.