Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ameba Uczuciowa

Mój pies prosi mnie żebym go stymulował seksualnie.

Polecane posty

Co sądzicie o pomaganiu psom? Czy stymulowanie suczki paluszkiem albo psa to coś nagannego czy najwyższa forma opieki i troski?

Gość gość
Naganne i chyba nawet karalne. Należy zostawić stymulację seksualną przeciwnej płci z tego samego gatunku do jakiego należy Twój pupil.

Gość gość
Ty jesteś jego opiekunem, a nie partnerem seksualnym. Twoja opieka nie może mieć znamion zachowań seksualnych. Seksualne zachowania międzygatunkowe wydaje mi się, że są karalne. Poza tym wielu ludzi może krzywdzić swoje zwierzęta bez ich zgody, prowadząc do aktów seksualnych, bo zwierzę przecież się nie przeciwstawi, nie wypowie, dlatego takie zachowania są rozpatrywane jako amoralne i złe, bo nie wiadomo, czy człowiek nie robi mu krzywdy psychicznej i fizycznej. Nie wiadomo co czuje takie zwierzę i co myśli. Nawet jeśli w pojedynczym przypadku widzisz, że zwierzę przeżywa satysfakcję seksualną, nie możesz wniknąć w jego umysł i nie ma na to przyzwolenia społecznego. Czasem kobieta, ofiara gwałtu, lub dziecko ofiara pedofila, przeżywa orgazm, ale to nie znaczy, że chce tego, tylko, że tak reaguje jego organizm. Twój zwierzak ma mieć w Tobie opiekuna, który go będzie głaskał w nieseksualny sposób, karmił, kąpał gdy potrzeba, wyprowadzał na spacer i będzie go lubił i ogólnie troszczył się o jego dobrostan.