Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, które gardzą prawikami, same zasługują na pogardę

Polecane posty

Gość gość

To, że facet jest prawikiem, nie znaczy, że jest kimś gorszym i zasługuje na pogardę

Gość gardze toba
po pierwsze naucz sie czytac ze zrozumieniem ! Jestes prawikiem wiec jestes gorszy, bo nie umiesz czytac ze zrozumieniem, a to wstyd ! gardzimy analfabetami !!!! Po drugie kazdy prawik na kafe to placzka, beksa uzalajaca sie nad soba, jeczaca co dzien w kolko o tym samym, narzekajaca na wszyskich za swoj gowniany los, wiec zasluguje na pogarde, ze jest biernym zrzedliwym leniem . Gardzimy zrzedliwymi leniami !!!! a teraz wyk*****aj z kafe, bo twoich wymiocin nie mamy ochoty czytac !!!🖐️

Gość gośćpiekna
ja uwielbiam prawików jeśli mają w sobie ogień to chętnie go budzę,******cze mnie odpychają bo są często spłyceni,gardzę durnymi babami :-)

Gość gość
Kobiety pragna roochaczy do maja duze doswiadczenie. A to plus u mezczyzn.

Gość gość
Czytać ze zrozumieniem umiem, ale każdy prawik jest pogardzany, bo jest prawikiem, nawet jak się nie użala nad sobą. Za to zasługujecie na porządny wp*****l!

Gość gość
żeby tylko był pełen ognia, to tylko prawik na meża

Gość gość
Ja jestem prawik, ale po co sie tym przejmowac.W sumie jak kiedys mi sie przydarzy sytuacja intymna to bedzie troche wstydu zapewne, ale to tyle ile widze w tym problemu.Nikt mnie przeciez nie pyta o to konkretnie, a mowie po prostu ze nie ma w tym momencie kobiety I spokoj.Dziwie sie, przeciez nie mamy tego na czole napisane, wiec problem jest w waszych glowach.

Gość gość
A ja nie dzielę ludzi na prawików i nieprawików tylko na dobrych i złych

Gość gośćpiekna
r****cze won