Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszczu zgliszczu

mam 47 lat i nigdy nie pracowalem

Polecane posty

Gość miszczu zgliszczu

Utrzymuje mnie matka, skoro mnie urodziła to jej zasranym obowiązkiem jest zapewnić mi godny byt. Ja się na świat nie prosiłem, wyciągnęła mnie z błogiego niebytu to niech z********a na mnie. Dodam jeszcze ze mi pierze i oczywiście gotuje. Nie uważam się za nieudacznika, jestem b. Inteligentny a moja pasja są szachy. Ponadto dostałem w spadku 4 działki budowlane,jestem właścicielem mieszkania po babci oraz wynajmuje lokal usługowy. Jeżdżę Porsche Cayenne 2014r. Pozdrawiam.

Gość gość
ale nie jesteś zahartowany w bojach,dostales to i tamto ,ja tez mogłam dostać ale nie chciałam,chcialam sama

Gość mam nocną zmianę dziś
Podziwiam ale nie zazdroszcze.ja zaczelam pracowac zaraz po szkole.nie zaluje ;)))))))kocham WOLNOSC

Gość gość
Jak kochasz wolność, skoro pracujesz od skończenia szkoły ? To wyklucza pojęcie wolności, chyba, ze się pracuje w swojej ulubionej branży i czerpie z tego radość.

Gość gość
przygłupy i tak wszyscy zdechniecie :D wiec mawet jak macie miliardy na koncie to i tak nic wam nie sa. zresztą co treraz możecie za to kupic :D beuenehehehheheeh dom, auto? jebenae przyglupu dbrze ze jest z tym sprawidliwosc ze k*******a wszystkie mendy zdechanQ!!!!!!!!!

Gość gość
nie masz sie czym chwalic autorze:(

Gość gość
Również mam 47 lat i pracuję.. I jestem zmęczona,ale nie wyobrażam sobie nie pracować, zwłaszcza, że jestem zdana sama na siebie

Gość gość
jesteś synem kulczyka?

Gość gość
To prowokacja. Zalosna, zreszta. Za najem mieszkania po babci i lokali (nawet w Warszawie) NIE da sie kupic porszaka. Zieeeew. Ze tez daliscie sie wkrecic ;) :)