Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słówko o telefoni komórkowej w polsce

Polecane posty

Gość gość

chciałbym was poinformować, że telefonia komórkowa w polsce nie zyje:)

Gość gość
szczególnie zależy mi na tym, żeby dowiedziała sie o tym sama telefonia komórkowa:) jako,że ona równiez mnie lojalnie informuje o wszystkich zgonach również tych przyszłych. nie wiem skąd o tym wiedzą może podsłuchują rozmowy gangsterów. ciekawe co jest większym przestępstwem? nie poinformowanie o realizowanych planach zabójstwa, podsłuchiwanie czy samo morderstwo. chociaż w zasadzie to bez znaczenia dla trupa:)

Gość gość
straszyć to se możecie babcie c***jem i dziadka prądem. poopiertoliło sie wam najwyraźniej w baniach. jeszcze jeden taki numer i wam wyśle takiego smsa że go będziecie obsługiwali 3 lata temu. zaczynacie mnie wkoorfiać niedorozwoje. chyba trzeba wam pokazać kto tu ma mózg bo zdaje sie, że wyszliście z założenia, ze jesteście monopolistamiw tej kwestii a to niezdrowo

Gość gość
kompletnie sie na tym nie znam ale troche poczytam reszte wywnioskuje, wpadne na genialny pomysł jak to mam w zwyczaju i sie wam dobiore do tej gołej infrastruktury za śmiesznym drutem kolczastym. jak se przekalkulujecie kto może więcej stracić. wy czy ja to dojdziecie do rozsądnego wniosku, że steaszenie mnie to debilny pomysł

Gość gość
ja też jestem mobilny:D może nie tak jak lte ale za to bardziej wszechstronny. przemyślcie to bo później nie będzie zlituj sie. przy okazji wypiertalam telefon bo nie lubie jak ktos mnie śledzi i podsłuchuje.

Gość gość
ostatnio widuje jakichś padalców w spalinowych złomach za setki tysięcy złoty z łysymi glacami i pedalskimi ryjami którzy dziwnie za mną kręcą łbami zza kierownicy. nieostrożna jazda może sie skończyc wybuchem. w dodatku nie tylko samochodu. ale róbta co chceta gangstery

Gość gość
sram na wasze zabezpieczenia kryptologów kryptogejów i innych cweli od zabezpieczeń. jeszcze nie powstał taki system, który nie miałby słabych punktów a tak sie składa, że ich szukanie to moje hobby

Gość gość
a jak mnie będziecie dalej straszyli ze strachu o wasz oparty na wątłych podstawach monopol to w ostateczności wymyśle coś co was odeśle do śmietnika historii a z waszych akcji nie będzie sie opłacłało zrobic nawet papieru toaletowego.

Gość gość
dotarło kooorfa czy mam wam to wysłac smsem?

Gość gość
jesteś gadającym do siebie świrem?

Gość gość
jakby co to możecie u mnie zamówić usługe raportowania co do was dotarło a co nie bo zdaje sie że wiem to lepiej od was:D

Gość gość
gość dziś tak

Gość gość
jak czuje wene to jestem w stanie przegadać adolfa na przemówieniu po zastrzyku z amfy i wszystkich ateńskich retoryków razem wziętych na agorze czy gdzie tam chadzali sie pluc żeby zarobić na bzykanie nieletnich barbarzyńcó w burdelach