Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

Nie dziewice tak bardzo irytują się z powodu mojej obecności, bo wiedzą, że mam

Polecane posty

Gość Michał121212

racje i, że działam tym samym na ich szkodę. Bo gdy większość facetów dowie się co to jest TELGONIA, to nie tknie nie dziewicy, to je właśnie wqrwia. TRUDNO CHUJ Z WAMI! TRZEBA BYŁO NIE DAWAĆ D**Y PRZED ŚLUBEM!

Gość gość
TRUDNO CH*J Z WAMI! TRZEBA BYŁO NIE DAWAĆ D**Y PRZED ŚLUBEM xxxxx ale dały i przynajmniej coś przeżyły, a nie jak niektórzy tylko randki "z raczką" :) Po ślubie też bzykać nie wolno pisałeś, ewentualnie tylko jak ktoś się decyduje na dziecko to musi bo inaczej się nie da. :) Ludzie mają rożne potrzeby, nie wszyscy są tak aseksualni i nie potrzebują seksu.

Gość gość
to w życiu nie znajdziesz takiej co nie dała i zostaniesz sam. Dały jak dały ale najgorzej mnie wkurwia jak dają i nie zabezpieczają się tylko rodzą dzieci, które później sa podrzucane babciom na wychowywanie. Takie szmaty to bym wieszała za pizdę. Dajesz to sie zabezpieczaj a jak nie umiesz to wuj, nie dawaj, najpierw doucz się. A ja jak widzę tyle samotnych matek to mało mnie wuj nie trafi, takie małpom bym zabierała dzieci a ich pały i do roboty, wtedy nie miałoby cholerstwo siły rozkładać gir

Gość dziewczyna_5675_t5xer
jestem dziewicza, tylko gdzie znajdę swojego nietkniętego księcia? :-) innego nie chcę

Gość gość
Jestem dziewicą, ale co z tego, skoro nawet mężowi będę potrzebna tylko do rżnięcia?

Gość gość
12:49 No rzeczywiscie, tez bym nie chciała byc tak traktowana.. :-/

Gość gość
Tautaj same dziewice i zadnej nie irytyje obecnosc jakiegos psychola, wiadomo ,bezmozgowiec i ciul z nim :D:D

Gość gość
gość dziś A gdzie te twoje niedziewice ? bo ja zadnej nie znam ,a szukam takiej juz dlugo

Gość gość
Michał121212 dziś No ja jestem dziewicą, ale tak jak mówię, co mi z tego, skoro nawet mężowi będę musiała dawać d**y, bo tylko po to potrzebna wam kobieta.

Gość gość
Michał wszedzie widzi niedziewice, a nawet jak znajdzie to dla niego i tak 'qrwa'

Gość gość
Przed randką każdą się zapytasz czy jest qrwą czy dziewicą ? Czy już nie masz odwagi nazwać je jak tutaj ?

Gość gość
Jasne, Michał, tylko ty masz tutaj racje. Modlę sie za ciebie i wiem, ze znajdziesz swoją wymarzona dziewice. Ona stanie przed tobą, spojrzy ci w oczy i powie, ze jest dziewica i nosi pod sercem twoje dziecko. I pojmiesz ja z szacunkiem za zonę i nie będziesz z nią współżył aż do porodu - bo tylko prawdziwa dziewica zasługuje, by byc matka dziec takiego geniusza, jak ty.

Gość gość
Moim zdaniem, temat utraty dziewictwa z nie właściwym partnerem, w nie właściwym czasie i co najważniejsze, żyjąc z partnerem na kartę rowerową, bez formalnego ślubu kościelnego,jest strzałem dla większości kobiet prosto,między oczy dlatego są takie wściekłe.

Gość gość
Wściekle są ? :D My się śmiejemy z Michała bardziej, to on najbardziej wyzywa.

Gość gość
gość dziś Uważam, że lepsze jest życie bez sformalizowanego związku, niż przysięgać przed Bogiem, w którego się nie wierzy. Poza tym, wystarczy ślub cywilny, by wszystkie formalności zostały dopełnione, bo nie każdy wierzy, czy wyznaje tę konkretną wiarę.