Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na woodstock jezdzi tylko hołota porządnych ludzi tam nie ma

Polecane posty

Gość gość

Na woodstock jezdzi tylko hołota porządnych ludzi tam nie ma

Gość gość
to przeżytek, teraz wszyscy łapią Pokemony ☺

Gość gość
porzadni ludzie siedza na forum i zyja zyciem innych, plujac najczesciej jadem na wszystko co im w porzadnym obrazku porzadnego zycia nie pasuje.

Gość gość
Ludzi bardzo młodych jeszcze można zrozumieć, że tam jeżdżą. Bo dużo ludzi z różnych stron, bo za darmo, bo chcieliby zobaczyć... Ale kiedy człowiek dorasta, takie dzikie tłumy go męczą. I trochę przerażają, bo organizatorom impreza wymknęła się spod kontroli właśnie ze względu na liczbę osób. Lepiej zapłacić za bilet na festiwal i spędzić go bardziej komfortowo. No, ale jak kogoś w wieku 25+ nie stać nawet na jeden porządny festiwal w roku, to będzie do woodstockowej darmochy dopisywał ideologię. I przekonywał, dlaczego wybrał właśnie spęd gówniarzy i 40-letnich punków na garnuszku rodziców.

Gość gość
dziwne, że też nie mają niektórzy większych problemów, tylko czepiają się tego nieszczęsnego Woodstocku. Nie obchodzi mnie, nie jadę i po co zaraz afera. Mam gdzieś kto i dlaczego tam bywa. Mnie się nikt nie czepia, że sobie bilet za przeszło 300 zł kupiłam na Kings of Leon do Krakowa na koncert we wrześniu

Gość gość
Handlarze dziewczynami i narkotykami wszędzie pełno a tam wysyłają swoje chude rybki.Grube czekają na sygnały.Gdzie pracuje i czy placi podatki zadają takim pytania?No właśnie nie i to jest błąd.

Gość gość
Poza tym nie tylko hołota tam jeździ, bywały tam osoby z od nas z liceum, które potem skończyły porządne studia i nie są zależni od rodziców bynajmniej. Rodzice myśleli, że stamtąd się przywozi syfa, HIVa i dziecko w brzuchu, stąd te wyjazdy odbywały się w konspiracji przed rodziąmi najczęściej. Mnie tam nigdy nie było, ale nie potępiam ludzi, którzy jadą tam posłuchać muzyki za darmo. Apocalyptica tam grała, nie każdy ma kasę na koncert tak normalnie, to droga zabawa. Za najniższą krajową po potrąceniach na złodziei typu ZUS czy NFZ to kupisz z biedą 4 bilety na koncert, na lepsze miejsca, trochę taniej na płytę stojącą. Kogo nie stać to mu Woodstock pozostaje, bo za Openera i podobne trzeba płacić, ale i tak lepiej się opłaci cenowo niż osobne koncerty tych artystów

Gość gość
Hej, trzymajcie Generator darmowych PokeCoins: www.Pokemonia.eu Buziaki