Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chlopak zachwyca się swoją kuzynka

Polecane posty

Gość gość

Co o tym myślicie? Dla mnie to chore ale on mówi że nie zabronie mu zachwytu nad nią, traktuje ja jak bóstwo, kiedy przychodzi pręży się i nadskakuje jej,wszystkim chwali się jaka to ma piekna kuzynke, przejrzałam jego fb i wcześniej miał co 2 piosenkę w tytule jesteś taka piekna etc chociaż wiem że się nie spotykał z nikim.. Ma jej zdjęcia na kompie. Caly folder. W dodatku chyba wszyscy jego kumple maja jej zdjecia i tez na nia leca... moich nie :/ Dziewczynie chyba to odpowiada że ma takie fory u niego... pomozcie bo wariuje...czy on się w niej zakochał?

Gość gość
Żałosne ;/

nie żałosne. Człowek ma swoją wartość co w tym dziwnego. Jeśli by zainwestować w tą dziewczyne może coś z niej będzie i jako znajoma cenna i jako partnerka i krewna. Jeśli jest atrakcyjna to może i kuzynowi zawrócić w głowie Jednak ja tego nie rozumiem jak można być zakochanym w pięknym okropnym człowieku a wydaje mi się że są takie przypadki lub mogą być

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zabronic zachwytu nad nia rzeczywiscie nie mozesz. Ale mozesz zadbac o swoje samopoczucie. A Twoje samopoczucie przy tym chlopaku na pewno nie bedzie dobre chyba , ze masz ochote razem z nim sie nia zachwycac. Ale chyba nie masz. Czy naprawde chcesz byc z tym chlopakiem ? Bo moze lepiej sie rozstac. Ja osobiscie nie widze przyszlosci w relacjach gdzie jedno z partnerow jest az tak zafascynowane kims innym.

Gość gość
Jeśli by zainwestować w tą dziewczyne może coś z niej będzie Co masz na myśli?

Gość gość
Niestety jest atrakcyjna. On mówi, że podoba mu się ale gdy pytam jak bardzo,odpowiada że nie w "tym" sensie. A do kolegów pisze że jest piekna,sexi itp.:( to jak moze mu się nie podobać jako kobieta??

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zostaw tego chlopaka i to co on mysli. To jego problem nie Twoj. Moze jednak pomysl czy nie wolisz byc sama a nie z nim.

Gość gość
Dzieki...Zuzanna Amelia. Mowisz jak psycholog. Ciezko mi bedzie go zostawic . Ludze sie ze moze mu minie, chociaż to jak zaprzeczenie bo to trwa już wiele lat. Z drugiej strony nie wiem czy między nimi coś było czy nie... chyba bym się zalamala ale wiem ze tego mi nie powie... to przekleństwo ...mieć rywalke w ...kuzynce:/

Gość gość
Mam chlopaka, który sie mna zachwyca i tez sobie takiego znajdz.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Takie sytuacje bywaja. I moga trwac latami. Dopoki on z nia nie bedzie i sie na wlasnej skorze nie przekona , ze moze to tylko jego fatamorgana to zawsze bedziesz miec taka sytuacje jak teraz. Pytanie czy taka relacja Ci odpowiada i na jak dlugo. Na cale zycie ? bo raczej watpie abys kiedykolwiek poczula sie lepiej wiedzac jak jest. A jak chcesz budowac zdrowa relacje w tym zwiazku ? O ile przeczytalam - jestes jeszcze mloda. Stoisz przed wyborem czy chcesz zawsze byc numer dwa , czy tez chcesz zainwestowac w siebie. Pomysl. To Twoje zycie. Sa faceci uzaleznieni od alkoholu , narkotykow , hazardu. Sa i tacy uzaleznieni od innej kobiety. Chcesz spedzac czas z takim facetem ? Bo on Ci raczej nie ma nic do zaproponowania poza wspolnym uwielbianiem jego kuzynki. Zrobisz jak uznasz. Ale dla mnie to rownia pochyla.