Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie lubią mówić innym jak powinni żyć

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ludzie lubią mówić innym co powinni zrobić ze swoim życiem. Jestem trochę po trzydziestce, w przeciwieństwie do moich znajomych nie zrobiłam kariery, nie dorobiłam się też niczego specjalnego jak mieszkanie itd. ale mam swój cel i może wolno ale cały czas do niego dążę. Niestety już nie wyrabiam z radami od moich znajomych, z kim się nie spotkam to wszyscy mają milion pomysłów na moje życie. Jestem pogodną osobą i mam swój cel i w przeciwieństwie do moich poustawianych znajomych jako jedyna nie mam jeszcze problemów psychicznych typu depresja czy nerwica. Nie chcę być dla nich nie miła bo szanuje ich wybory ale wydaje mi się że podążając za ich radami wylądowałabym tak jak oni na lekach uspokajających, czy oni nie zdają sobie z tego sprawy? a może robią to złośliwie?

Gość Furiosa
tak oni chcą Cię do swojego szamba sprowadzić. generalnie ludzka istota to jest menda, a grupy ludzi to wielkie skupisko mend :D jedyni wartościowi ludzie to pojedyńcze inteligentne istoty którzy się przeciwstawiają grupom oraz anonimowe ludziki z internetu co nie muszą nakładać masek sukcesu