Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ximak

brzydki zapach i inni reagują kaszlem

Polecane posty

Gość ximak

Mam 30 parę lat i do tej pory wydawało mi się że jest wszystko ok. Parę razy w życiu słyszałem podszepty lub ktoś mi uwagę zwrócił że śmierdzę ale miałem to gdzieś bo dbam o higienę, poza tym ja nic nie czuję i prawdopodobnie większość ludzi również nic nie czuje ale jakieś 10-20% ludzi wyczuwa jakiś zapach. Oprócz tego Ci ludzie zaczynają kaszleć, pojawia się u nich chrypka, czasami kichają. I co ciekawe ja również mam wieczną chrypkę, jakby sucho w gardle. Mam tak od wczesnego dzieciństwa i dopiero teraz zorientowałem się że coś się dzieje. Jak byłem dzieckiem byłem podtruwany i oprócz tego traumatyczne przeżycia związane z sytuacją w rodzinie. Czytałem o podobnych przypadkach że występują. Ma ktoś podobne objawy i jak żyjecie jak sobie radzicie?

Gość Januszjusz
Witam Mam 21 lat identyczne objawy jak u ciebie z tym że ja to mam od ok. 2 lat. chujnia straszna a najgorsze jest to ze mam przez to problemy z pracą ;( Ty a powiedz mi skąd jesteś nie musi być miasto. ? Może akurat się zgadamy i coś z tym zrobimy :D