Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co mu chodzi czy on sie bawi mna..

Polecane posty

Gość gość

No więc sytuacja jest taka, że od dwóch lat znam się z pewnym chłopakiem. Od tych dwóch lat wypisuje do mnie czesto, spotykaliśmy sie tez czasami. Ciagle powtarzał, ze bardzo mu sie podobam, ale problem jest taki ze jestem za młoda dla niego. Zreszta ja o tym dobrze wiedziałam bo te dwa lata temu miałam lat 14, teraz mam 16, a chłopak jest starszy o 6 lat. Spotykaliśmy sie, ale do niczego nie dochodziło poza tym ze mowil mi ze nikogo takiego nie poznał i szkoda ze jestem o tyle młodsza. Kontakt nam sie pogorszył po roku wtwdy bo miałam innego chłopaka, ale od razu zrozumiałam ze to niw to i tak siw niw da bo czuje cos do tamtego. Jak zerwałam z nim to znowu tak po roku własnie zaczal pisac. I spotkac sie chce, ciagle proponuje mi spotkanie, ale nie pisze juz kiedy sie spotkamy... Pisze do mnie pierwszy, proponuje czesto spotkanie piwrwszy, ale juz do tego nie dochodzi zbytnio.. Czy to jakas zabawa? Po co w ogole proponuje i pisze do mnie jak nie chce? Ostatnio napisał, ze teraz wkoncu by to bie było dziwne dla innych jakbyśmy sie spotykali, dobra, ale to czemu sie tak bawi nadal?

Gość gość
Bo jesteś za młoda dla niego, w tym wieku 6 lat to bardzo duża różnica, która później po 20 się zaciera.