Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to imponuje kobiecie??

Polecane posty

Gość gość

Czy pieniadze i duze zarobki imponuja kobieta? Czy jesli ktos jest np wlascicielem duzych firm zarabia krocie, inwestuje swoje pieniadze to imponuje to Wam? Inaczej na taka osobe patrzycie?

Gość gość
Poznałam kiedyś kobietę, która stwierdziła"skoro ktoś zarabia dużo pieniędzy, musi być inteligentny", nie każdy dziedziczy majątek i chyba coś w tym jest. Jednak pieniądze to nie wszystko.

Gość gość
a jest dobrym czlowiekiem? bo u mnie w rodzinie im wiecej ktos zarabia tym gorszym sie staje

Gość gość
Nie. Kasa mi nigdy nie imponowała. Imponuje mi natomiast odwaga, mądre zainteresowania, inteligencja i wrażliwość.

Gość gość
No właśnie, wraz ze wzrostem sumy na koncie odwrotnie proporcjonalnie zachodzi zmiana w człowieku, jednak nie można generalizować.

Gość gość
ja zawsze wybierałam wrażliwych i uczuciowych nie bogatych ,a mogłam wybierać w kim tylko chciałam :-)

Gość gość
Mnie imponuje.

Gość gość
Każdej imponuje, każda twierdzi, że im nie imponuje, a niektóre to nawet siebie okłamują. Proste pytanie: czy kobieta kiedyś jakiegoś mężczyznę gdzieś zaprosiła, przyjechała po niego, zapłaciła, wzięłą do kina, zabawiała rozmową, dwoiła się i troiła, by ten sfochowany i zblazowany gamoń czuł się dobrze, a na koniec odwiozła go domu? Czy potem pisała mu sms, jaki przystojny, mądry jest, jak fajnie spędza się z nim czas i ma nadzieję, że znów będzie mogła wydać na niego trochę oszczędności? Czy zabierała go tak parę razy nie wiedząc czy on nawet zechce się z nią przespać? Czy czuła się głupio, gdy po wydaniu wielu pieniędzy i zmarnowaniu kupy czasu facio w końcu stracił zainteresowanie? No nie, kobiety nie wydają na nas kasy. One na kasę lecą.