Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ameba Uczuciowa

Kobiety rodzące po 30 to patologia

Polecane posty

Takie kobiety nie powinny mieć wcale dzieci, bo są egoistkami, które myślą tylko o sobie a nie o dziecku, jego zdrowiu, szansach na jego prawidłowe wychowanie. Urodzą, odhaczą na kartce z ambicjami życiowymi kolejny punkt i zapominają o dziecku, najlepiej jak wychowa je za nie babcia, albo opiekunka. Kobiety po 30 powinno się sterylizować to nie byłoby tyle patologicznej młodzieży później. Badania prowadzone przez naukowców z wydziału socjologi UW dowodzą, że 91% kryminalistów zostało urodzonych przez kobietę po 30 roku życia. Bo taka już nie ma później sił i ochoty na przekazywanie prawidłowych wzorców . Taka prawda

Gość gość
20letnie mamusie też nie wychowają dobrze dzieci bo są zajęte zmianą banana co chwile :)))

Gość kokolko
Prawdą jest to, że wychowanie dziecka nie zależy od wieku. Tym bardziej jeżeli mówimy o takiej małej różnicy jak np. 23 latka albo 30 latka. Co do wychowywania przez babcie czy opiekunki... znam masę młodych kobiet, które urodziły w wieku nastoletnim i to właśnie im najbardziej pomagali rodzice. 30latki zazwyczaj osiągnęły coś w życiu, nie muszą się opierać tylko na pomocy rodziców i dojrzały do jak najlepszego przekazania miłości i wiedzy o świecie swoim dzieciom.

Gość gość
autorka ledwo od stołu odrosła, zaczeła bez majtek chodzic i wpadła, straciła najpiękniejszy okres w życiu ,który juz nie wróci, teraz ujada i mści sie na spełnionych 30tkach. :))))))) w wieku 20lat trzeba sie bawic idiotko a nie latac z gołą d..p...ą i dawac sie zapylic.

Gość gość Joanna
Poczułam wielkie oburzenie czytając Twój wpis. Jest to bardzo płytkie potraktowanie tematu. Rozumiem, że chodzi Ci o kobiety pierworódki? Ja mam 44 lata i syna urodziłam mając 40. Mam jeszcze dwie córki 24 i 22, więc widać jak na na dłoni, że mały przyszedł na świat po 20 latach od urodzenia pierwszej córki. Wnioski?: dostałam nowe życie, mam motywację do działania i skupiam się z mężem na potrzebach synka. Wcześniej byłam bardziej skupiona na sobie i problemach życiowych, teraz jestem bardziej świadoma. Teraz przekazujemy małemu bardzo dobre wzorce, rozmawiamy, bawimy się, jeździmy na wycieczki, po prostu uwielbiamy spędzać razem czas. Także z własnego doświadczenia, nie zgadzam się z Twoją opinią. Jest mnóstwo kobiet, które odkładają macierzyństwo na później, właśnie ze względu na to, żeby być bardziej świadomą. Także każda decyzja jest indywidualna i nie można WSZYSTKICH kobiet po 30-stce wrzucać do "jednego worka". Pomyśl chwilę. Pozdrawiam. Joanna

Gość gość
Patologia to stan odchylenia od normy,więc wybaczmy tej odchylonej,która założyła ten temat.One tak mają!

Gość gość
Autorko wyjdz z mentalnego zadu/pia, rozejrzyj sie troche po swiecie zamiast sie osmieszac. Poziom twojej argumemtacji jest porownywalny do naburmuszonej osmiolatki.

Gość gość
20 lat to najpiękniejszy czas w życiu, czas beztroski i zabawy. Ale autorka pomyliła kolejności i w wieku 40 lat po odchowaniu dziecka będzie udawac nastolatke :)))))))))

Gość gość
moja znajoma ze szkoły mając 19lat była już mamą i mężatką, dziś ma 34lata ,dorosłą córkę i trzeciego partnera :))))))))))))) według Ciebie autorko to nie patologia???

Gość gość
Nie przejmujcie sie 30tki tym wpisem, to jakaś gówniara zaszyta na wiosce z dzieckiem na ręku, patrząca w okno jak rówieśnicy sie bawią i korzystają z młodości :))))))))))))

Gość gość
Faceci/ kobiety zakładający/e takie tematy to ameby :P Taka prawda.

Gość gość
Patologia to autorka postu :))

Patologia to kobiety narażające swoje dzieci na kalectwo dlatego, że najpierw muszą kupić merca, zwiedzić świat itp. ale Bóg ich za te zbrodnie przeciwko naturze karać potrafi i później wychowują swoje dzieci z downem.

Gość gość
Ja podsumuje tak ten zalosny post tej psychicznie chorej osoby: dziecko ma zawsze dwoje rodzicow.....wiec skoro matka zle wychowuje, to niech robi to ojciec!!!! Skad to przekonanie, ze wychowywanie dziecka, to jedynie sprawa I obowiazek kobiety? A tatus to co???? Zrobil I czesc???? Zamiast obwiniac za wszystko kobiety, trzeba sie wreszcie wziasc za fraki facetow I niech wreszcie zaczna sie zajmowac wlasnymi dziecmi, a nie zwalac wszystko to kobiety.

Gość gość
Tu jestes totalna patologia w moim odczuciu. Ja urodzilam w wieku 21lat i chce miec tez w wieku 30 lub po 30. Masz patologiczne myslenie glupiej idiotki. Ze tacy bez myslni ludzie sie rodza bez komorek muzgowych :-)

gość dziś No jeżeli kobieta ma 30 lat to mężczyzna ma pewnie 40, bo to normalne, że kobiety ciągną do starszych i odwrotnie. Wieku nie oszukasz, sił ci nie przybędzie.

Gość gość
Patologia to rodzące nastolatki. Co niby taka osóbka może dziecko nauczyć, co przekazać, jakie wartości, jak sama ma pstro w głowie? Jeszcze najczęściej w młodym wieku zachodzą w ciążę laski imprezowe i później podrzucają dziecko babci i lecą na balet. Znam kilka takich. Moim zdaniem najlepszy wiek na urodzenie to 25-35 lat. Człowiek jest już wtedy w miarę ukształtowany, stabilny emocjonalnie i uczuciowo. Ma pracę, jakieś warunki. Ja generalnie nie byłam typem imprezowej laski, ale jak sobie pomyślę, że miałabym urodzić jako nastolatka... dramat. Urodziłam jak miałam 28 lat, 2 lata po ślubie. Teraz mam 31 i tak przed 35 urodzinami planuję urodzić drugie.

Gość gość
Amebo. Wieku nie oszukasz,sił nie przybędzie?? 20latki zamiast wejs po schodach zjeżdżają windą tyle maja sił na chodzenie,wiecznie znudzone o Matkoo :))))))) Dziecko dodaje sił i wigoru więc w wieku 30lat jaknajbardziej można byc matką

Gość gość
a TY Amebo ile masz lat? że tak umoralniasz?

Gość gość
Autorke boli,że 30tki kupiły merca za gotówke a ona musi w kredycie buhahahahhaaa, ja nie znam 30letniej matki w moim otoczeniu z dzieckiem downem, mam znajomą 23latke z takim oto chorym dzieckiem

Gość gość
Przecież to provo a wy się podniecacie. Nuda.

Gość gość
A zapładniający faceci są tak krystalicznie bez winy.... Idź się dziecko wykąp bo ci umysł syfem zarasta.

Gość gość
Przecież temat założył ten stary zyeb stulejarz co wypisuje tu swoje fantasmagorie na temat swojego życia seksualnego z nastolatkami :D To skończony debil. I uczuciowa ameba. Kto to wysrał i za jakie grzechy, tego nie wiedza najstarsi górale. Oby to szybko zdechło.

Gość gość
durni ludzie znowu dali nabrać się na prowo :D