Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NA OGÓLNYM olewka..moze tu jest jakas kobieta która umie zestawiac kolory ubrań?

Polecane posty

Gość gość

chce kupic sobie spódnice teraz na lato i nie mam kasy na więcej niż jedną:( JAKI KOLOR SPÓDNICY BĘDZIE PASOWAL DO WSZYSTKIEGO? chodzi mi o to ,zeby pasowal i do żóltej ,czerwonej ,jak i niebieskiej bluzki:) mam do wyboru takie kolory szara,czarna,beżowa,czarna ,biala,brązowa

Gość gość
Bezowa lub czarna.

Gość gość
szara, czarna

Gość gość
Szara, czarna albo biała, na pewno nie beżowa, bo beż z niektórymi kolorami się "gryzie".

Gość gość
Szara tez zależy jaki odcien. Na lato ja bym jasna jeansowa wybrala, czarna to dosc oficjalna i nagrzewa sie od slonca. Biel brudzi i jednak do czerwieni np. dla mnie srednio. Ale no co kto lubi. Kroj tez jest wazny w tym "dopasowywaniu"

Gość gość
czarnej nie bierz bo żalobna..w lecie sie nie sprawdzi. szarej tez nie bo nie pasuje ze wszystkimi kolorami.

Gość gość
Dzięki dziewczyny,ale akurat nie mają jeansowej w ofercie:( Spódnica jest rozkloszowana ,nie obcisła:)

Gość gość
Czarna albo biala. Czarny w lecie sie sprawdza ale zalezy od twojego typu urody, stylu. Np dziewczyny o ciemnwj karnacji wygladaja rewelacyjnie. Do tego zlote lub czerwone dodatki. Bez to taki mdly kolor ktory tak naprawde nie pasuje do niczego i jeszcze postarza.

Gość gość
No właśnie szary jest najbardziej neutralny. Najlepsza by była prosta spódnica jeansowa na lato.

Gość gość
a do jeansowej pasuje zolta ,czerwona ,niebieska bluzka?

Gość gość
Tak, do jeansowej pasuje każdy kolor. Wiem, bo taką noszę.

Gość gość
do szarej nie pasuje każdy kolor bluzki niestety.szarej nie bierz.bo beżowa bluzka wtedy nie pasuje

Gość gość
Wchodzisz sobie w paletę odpowiednią dla swojego typu kolorystycznego i wybierasz z niej jeden z ciemniejszych kolorów "bazowych" (brązy/granaty/szarości). Dla każdego typu będzie to co innego, jaśniutka "wiosna" typu Light Spring najmocniejsze, co może wybrać to ciemny szary, ale już jej koleżanka "Clear spring" ma w palecie czerń. "Jesienie" będą mieć do wyboru głównie brązy...