Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doświadczeni pomóżcie! seks w takiej pozycji

Polecane posty

Gość gość

Witam :) jestem z moim facetem od jakiegoś czasu, mam 21, a on 26 lat. Dwa tygodnie temu przeżyłam z nim mój pierwszy raz, ale chciałabym zacząć sypiać z nim regularnie, chodzi o to, że nie jestem doświadczona, z moim byłym uprawialiśmy tylko oral, więc dla mnie to nie problem, lubię to i wydaje mi się, że potrafię robić to dobrze, ani jeden ani drugi nie narzekał, wręcz przeciwnie. Pierwszy raz był dość bolesny i krwawy, ale jakoś poszło, mam ochotę na wiele więcej, ale do sedna: mój facet uwielbia kiedy kobieta jest na górze i potrafi dominować, dosłownie uwielbia kiedy kobieta go rżnie, a jak oboje dochodzą w tej pozycji to już w ogóle bajka. Rozmawialiśmy i powiedział mi, że bardzo mu zależy na takim seksie ze mną, problem w tym, że jedyny seks jaki uprawiałam to z nim, klasyczny, ja na dole... Próbowałam przeskoczyć na górę, ale było mi bardzo ciężko, jestem bardzo ciasna, a jego penis ma ponad 18cm i jest bardzo gruby. Kiedy leżę na plecach jest ok i jakoś we mnie wchodzi, ale ja na górze radzę sobie - średnio - delikatnie mówiąc, nie potrafię się na niego wbić do końca :( bardzo mi zależy żeby się tego nauczyć i stąd moje pytanie, macie jakieś rady jak mogę zacząć uprawiać seks w tej pozycji żeby nie wyglądało to śmiesznie, a jemu też było dobrze? On jest doświadczony, więc go nie oszukam, że nie wiadomo co potrafię... W ogóle jakie ruchy wykonywać itd? Proszę o pomoc :(

Gość gość
Następna ciasna :classic_cool: Boszsz toż to raj cip/kowy

Gość gość
21.39 witaj znajoma gębo.

Gość gość
No niestety, ale jak zaczynałam z eks to nawet dwa palce nie wchodziły, dopiero po jakimś tam czasie zabaw, więc penis mojego obecnego jest dla mnie naprawde duży i trudno mu wejść

Gość gość
:44 nie gębo :p

Gość gość
szujo?

Gość gość
:06 o co Ci chodzi?

Gość gość
nie umiem Ci doradzić, sama jestem ciasna . Na szczęście mój facet nie przepada za pozycją na jeźdźca :)

Gość gość
Gość 22:15 i tak dziękuję :) mój to uwielbia, a ja mam problem żeby nawet dobrze na niego usiąść, nie mówię o poruszaniu się :(

Gość gość
ddt30 dziękuję :) ale jako facet możesz powiedzieć mi jak bardziej lubicie? ruchy poziome, pionowe, płytko, głęboko, szybko, wolno? Głównie chodzi mi o technikę, byłabym bardzo wdzięczna :) jakoś na filmikach +18 trudno mi to wyłapać, tam często i tak faceci się poruszają...

Gość us
Każdy lubi inaczej. Ja też mimo doświadczenia nie wbiłabym się w takiej pozycji na członka 18 cm. Ograniczenia fizyczne.. ;)

Gość us
Chociaż może warto spróbować tak: usiądź na nim tyłem, plecami do jego twarzy i wyciągnij do przodu, chwyć za kostki nóg. Jeśli jemu będzie wygodnie (to też zależne od jego anatomii), tobie powinno być dobrze. Albo może zacznijcie w pozycji na żabę :P kiedy on siedzi a ty na nim okrakiem. Taka pozycja sprawi, że łatwiej będzie kontrolować Ci głębokość, a przy okazji łechtaczka przyjemnie ocierać się będzie o jego wzgórek łonowy.