Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

straciłam prawojazdy pod wplywem alkoholu

Polecane posty

Gość gość

witam , straciłam w tamtym tygodniu prawko, jest to dla mnie szok i dla wszystkich moich znajomych! bo jestem niepijąca, 1,5 roku ostatnie nie piłam nic, bo ciąża, bo dziecko i trafiłam , miałam pecha! ale mniejsza z tym , czasu się nie cofnie.. policjant powiedział mi , że zabieraj mi prawko na rok i muszę zdawać egzamin i powiedział, gdy zapytałam , że żadnej grzywny nie będę musiała płacic... ale.. przecież przepisy się zmieniły i teraz jest kara 5000 plus grzywna 1,5 to jak to jest w końcu?? czekam na wezwanie na komisariat i wyrywam wlosy z głowy, słyszałam , że mogę złożyc wniosek aby jednak zabrali mi na 12 miesięcy , żebym nie musiała zdawać od nowa ale watpie w to przy moim 1,5 promilu w wydychanym. k***a jest mi tak wstyd, za miesiąc zaczynamy starania o drugie dziecko, chciałam odżyć, wypad do koleżanki... heh takie pijaki co codziennie ich widze jak jezdza sa bezkarni a ja jednoroazowo i bach, co za pech!!! pomóżcie jak to jest z tymi karami

Gość gość
Skoro nie musisz płacić żadnej grzywny, to nie musisz. Będziesz musiała od nowa zdawać prawo jazdy.

To dziwne, bo ja z dokładnie 0,2 promila straciłem prawko na trzy miesiące. Niestety nie wiem co się z nim dzieje i co dalej, bo kupiłem sobie nowe. :classic_cool:

Gość gość
według mnie, to powinni cie wsadzić za kratki na miesiąc,żeby dotarło do twojej pustej głowy, co zrobiłaś i że 1,5 promila to jest już faza, która w znacznym stopniu ogranicza sprawnośc psychoruchową. Ciesz się, że nikogo nie zabiłaś ,bo byś z kryminalu do końca życia nie wyszla !

Gość gość
man on the moon dziś him ty kóórwa żałosna debilko, weź już lepiej zamknij mordę, bo co post to kompromitujesz się bardziej... prawo jazdy sobie, kupiła, masakra co za imbecylka :O:O

Gość gość
jak mogłes sobie kupic, jak policjant przy kontroli cie sprawdzi, i twoje dane, na inne nazwisko i imie???

Gość gość
gość dziś to jest him, niezwrajacie uwagi na to co debilka pisze, bo ona jest chora i trzeba się zlitowac nad nią, niż ja krytykować

Gość MaskeczQ
wydaje mi sie ze dobrym rozwiazaniem byloby zajrzec na clubcard com pl, aczkolwiek samej jazdy pod wplywem alkoholu nie popieram ... :)

Gość gość
to przypal troche xd to kup sb z fastidcard com kolecjonerke i bedzie po problemi ;p