Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kotarba pytanie do ciebie.

Polecane posty

Gość gość

Nawet jesli ta puszczalska qrwa GGGB to ta idiotka HIM, to co to zmieni w twoim zyciu, ze jest to dla ciebie az tak wazne?

Gość gość
Zmieni to, to, że wiem, że mam racje, że gggb to jest him. Jestem tego pewien. Udowodnieto po raz kolejny, i zaśmieje się wszystkim pajacom w te zakazane ryjki , że to ja mam racje, a oni się mylą.Chodzi tylko o to. Choć, właściwie to juz to zrobiłem...

Nie kumasz? On jest chory psychicznie jak Noxelia albo Matuszczak Generalnie nic nie zmieni to w jego życiu, ale osoby ze schizofrenią tak mają. Nox jak miała fazę latała po całym forume, nie tylko po ogólniaku, ale i ERO, uczuciowym, ciążowym i wyzywała od najgorszych wszystkie kobiety, a ciężarnym życzyła poronienia. Matuszczak zakłada milion tematów o Małpiszonie, nawet filmik nagrał jak jedzie rowerem i stęka "Paulinka... Paulinka..." A Katowice ma jo‪bla na punkcie HIM.

Gość gość
przelogowała się szmata :D:D:D a te zdjęcie to kiedy kóórwiszonie nam pokażesz ??? dalej obszczekujesz i nic za tym nie idzie :D

Poza tym on tego jo‪bla ma od kiedy wypłynęły zdjęcia HIM z fotki. Początkowo latał za nią jak pies z wywieszonym ozorem, proponował spotkanie w realu, albo chociaż żeby spisali się na maila, pamiętam dokładnie tamten topik. Ona mu odpisała "sorry, ale raczej nie jestem zainteresowana" i od tego momentu zaczęły się jazdy :D Ja nie neguje że HIM należy się ostry trolling za jej durnotę, bo ona to TOP5 idiotów z kafe ever, ale od K-ce wieje tęgą hipokryzją, dlatego beka z kretyna :D

gość dziś O! i modelowy przykład jego schizofrenii. uważa że ja to HIM :O

Gość gość
fabianek teraz szczeka :D:D:D:D ale to nic nie wnosi w kwestii zdjęcia zarzutów z GGGB ZDJĘCIE SZMATO !!!!!!!!!!!!!!!!! długo mamy czekać ?????????

Gość gość
Koterba durniu Fabian B to BARŁOŚ!!! obrzydliwy hejter który razem z Naczelnikiem wyżywali się na chorej Noxelii, a nie żadna HIM. Tobie ten jad już przesłonił racjonalne myślenie.

gość dziś dziękuję za uznanie :classic_cool:;-) mogę być obrzydliwy, ale Noxelii się hejt należał w każdym calu. swoją drogą ciekawie byłoby jakby Naczel wziął w obroty Koterbola :-)

Gość gość
chuj mnie to obchodzi kto to jest, wiem tylko,że to jakaś parówa z ptasim móżdżkiem, skoro gnije tu tyle lat a nie połapal się że gggb to jest him Będzie moja kolejna maskotka na kafe który będzie mi codziennie robił pałe i łykał moje cieple nasienie,które będę hodował specjalnie dla niego :D

To pedał jesteś skoro chcesz aby facet łykał Twoje nasienie. Tfuuu Ci w ten homocwelski ryj waflu 😠🖐️

Gość gość
Kotarba a ty ile lat przesiadujesz na kafeterii?

Gość gość
Kotarba co robisz w wolnym czasie oprócz gnicia na tym forum i hejtowania?

Gość gość
w każdej wolnej chwili, wchodze na kafe, bo moim celem jest ZGNOJENIE GGGB ! To jest aktualnie cel mojego życia, zetrzeć w proch to ścierwo, piszę to poważnie. I choćby to miało trwac kolejny rok, będę to robił dzień po dniu, tak tej kóórwy nienawidzę.

skoro gnije tu tyle lat a nie połapal się że gggb to jest him---->tę tezę tylko Ty postawiłeś i sam ją non stop powtarzasz i podbijasz z "gościa" robiąc sztuczny tłum. Nawet piszesz dla zmyły czasem jako baba aby tylko forsować swoje chore przekonania. Najśmieszniejsze że każdego normalnego kto wyśmiewa twoje teorie z automatu przypisujesz że to kolejny nick HIM. Jakoś inni umieją dostrzec różnice między debilką HIM a GGGB, choćby właśnie przepaść intelektualną na niekorzyść HIM. to Ty masz ptasi móżdżek skoro tego nie zauważasz.

Gość gość
A praca? Wakacje? Wyjście do znajomych w weekend? Przecież się nie znacie na żywo to czemu się tak nienawidzicie? Czemu nie wychodzisz do ludzi? Nie mów, że siedzisz w Tworkach zamknięty?

Gość gość
To w szpitalach psychiatrycznych jest dostęp do internetu?

Gość gość
Przecież podobno,mam żonę i trójkę dzieci :D hehehe K-ce

Gość gość
Podstawowa zasada hejtera to anonimowość :D

gość dziś A praca? -----> on jest bezrobotny z rentą na głowę, niczym Noxelia. gdy się go pyta o to czy sypia i czy ma prace, to odpowiada że sypia b.dobrze, a potem nawijka o GGGB, temat o pracy ani słowa, politycznie omija, wniosek jest prosty. To bezrobol :D