Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczekzewsi

Czym facet ma zapełniać życie jeśli ma małego i

Polecane posty

Gość prawiczekzewsi

Czym prawiczek ma zapełniać życie jeśli ma małego i nie ma już zbytniej ochoty na seks. Nie mam już dużego libido i nie tęsknię tak za kobietami a poza tym z takim małym sprzętem to i tak niewiele można poszaleć i nie warto żałować. Typowy singiel żyje podrywaniem kobiet i korzystaniem z tego że nie ma obrączki i dzieci a dla mnie to nie jest atrakcja więc co mam właściwie robić jako przyszły stary kawaler. Alkoholu też nie lubię. Na księdza się nie nadaję.

Gość gośćzwiedzam
czesc prawiczek :-) już się wyspałeś ?

Gość prawikzewsi
tu mam właśnie wyrzuty sumienia bo nie wstałem na czas do dojenia i stary ojciec musiał sam ponad połowę wydoić

Gość gośćzwiedzam
no jak się do 4 w nocy analizuje tu narządy płciowe to niestety,dzis nie zaspisz

Gość prawikzewsi
1:10 byłem w łóżku

Gość wiem co mówię2
To największa głupota gdy ktoś uważa ,że mały penis to dyskwalifikacja , nie ma większego błędu . To czy kobieta będzie zadowolona nie zależy od wielkości członka. Mnie żaden penis nie zadowoli , bo już tak mam a dużego penisa po prostu bym się bała . Pochwa kobiety to nie wiadro bez dna i ona ma też swoją pojemność . Duży penis u wielu kobiet powoduje tylko ból. Głupie poglądy sprawiają ,że masz kompleksy i nie dążysz do założenia rodziny. Ci ,którzy życie spędzają na zaliczaniu partnerek skończą życie i tak samotnie ,bo laski w końcu założą rodziny a oni zostaną sami. Chłopie , szukaj normalnej kobiety ,która myśli o życiu normalnie a nie macicą . Załóż rodzinę ,miej dzieci a zobaczysz ,że życie nabierze nowego wymiaru . Jest jeszcze takie powiedzenie , nie wielkość się liczy acz figlarność. I jeszcze jedno ci powiem , wiele kobiet szybko traci zainteresowanie seksem po ślubie więc nie myśl ,że ty jesteś odosobniony. Nie pisz tu głupot tylko rozejrzyj się za jakąś normalną dziewczyną i w żadnym wypadku nie mów jej o swoich kompleksach.Ja mam męża z bardzo małym penisem i nie zauważyłam żeby on miał z tego powodu najmniejszy problem.

Gość prawikzewsi
to bardzo praktyczne co mówisz znaleźć sobie kobietę która nie żyje tak bardzo seksem albo taką co ma tylko orgazmy łechtaczkowe, uważam że na przykład popełniłem taki błąd że w młodości zrezygnowałem z szukania dziewczyny przez ten kompleks a wtedy sprawy mają się inaczej bo możesz mieć dziewczynę dla której jesteś pierwszy a seks i tak jest super bo wszystko jest nowe i podnieca się samą bliskością i dziewczyna jest zadowolona, bo wtedy dziewczyny są najciaśniejsze raz miałem taką sytuację na studiach że dziewczyna dawała mi sygnały a ja nic nie zrobiłem bo po pierwsze nie mogłem w to uwierzyć że ktoś się mną zainteresował a po drugie że po co ją rozczarowywać i krzywdzić bo i tak nic z tego nie będzie bo mam małego nie obchodzi mnie to że niektóre kobiety nie znoszą dużych członków z powodu bólu bo one i tak wolą średniego normalnego a nie miniaturkę i taki argument do mnie nigdy nie dociera bo jest nie na temat kiedyś miałem taki plan że przynajmniej mogę mieć fajne dzieci tak jak inni mimo że nie mogę być super kochankiem jak byłem młody to fascynował mnie seks i wtedy uważałem że mogę być tylko z podobna kobietą a takie nigdy nie wybierają małego penisa a gdybym wiedział że moje libido tak szybko spadnie to inaczej bym do tego podchodził a libido mi spadło na własne życzenie bo się nie leczyłem bo myślałem że nie warto bo i tak nic z tego życia nie będę miał

Gość wiem co mówię2
prawikzewsi , wierz mi , prawdziwe , normalne życie to nie jest tylko seks .Seks jest też oczywiście ważny , ale w wielu związkach schodzi na dalszy plan , zwłaszcza u kobiet i często mężczyźni mają nawet o to pretensje . Jak ty możesz tak siebie nie doceniać . Z tego co piszesz , skończyłeś studia czyli jesteś facetem wykształconym a to już u ciebie punktuje . Nikogo nie skrzywdził jeszcze mały penis , skąd to wyobrażenie , że dziewczyny wybierają duże penisy albo średnie ? Jeżeli na dziewczyny patrzysz przez pryzmat tych wyfiokowanych lasek , które codziennie pieprzą się z innym to masz skrzywione spojrzenie na rzeczywistość , u nich nie masz szans , ale czy chciałbyś właśnie z taką dziewczyną ułożyć sobie życie ? No chyba nie . Normalna dziewczyna nie wybiera partnera według penisa , o wiele ważniejsze są inne cechy , penis to tylko dodatek i bierze się go wraz z resztą dobytku . Napisz jak długi jest ten twój penis , bo nie jestem pewna czy ty w ogóle masz powód do kompleksów . Kobieta może osiągnąć orgazm na wiele sposobów więc nie pieprz ,że musi być ciasna albo coś tam. Chłopie , jesteś wykształcony a żyjesz z poglądami jak za króla ćwieczka . Ty nie masz pojęcia jak faceci szpanują a w rozporku nie mają nic i nic sobie z tego nie robią , bo najlepszym orgazmotwórczym organem jest język , taki facet najpierw robi dobrze damie a potem robi tak aby jemu było dobrze i wszyscy są zadowoleni , zero kompleksów . A wiesz ile kobiet nie ma w ogóle orgazmu pochwowego ? I nawet największy penis do tego je nie doprowadzi. Ogarnij się i zacznij się rozglądać za fajną dziewczyną .

Gość prawikzewsi
nie skończyłem studiów, poddałem się po drugim roku i wróciłem na wieś do rodziców

Gość prawikzewsi
Miło że mnie pocieszasz i nie chcesz żebym sobie sam życie uprzykrzał zamiast wyciągnąć z niego to co mogę ale to na nic. Uważałem że jak tamta dziewczyna się we mnie zakocha i zwiąże to później gdy motylki opadną będzie nieszczęśliwa z powodu braku normalnego seksu więc nawet z nią nie zaczynałem ale to nie był jedyny powód.

Gość wiem co mówię2
Dlaczego ty masz taki sposób rozumowania,skąd się to u ciebie wzięło? Faceci tyle krzywd wyrządzają kobietom i nie mają skrupułów a ty ciągle swoje . Już c***isałam ,że seks różnie można uprawiać. Poderwij dziewczynę i zdaj się na los , daj się przekonać czy twój penis jest dla niej tak samo ważny jak dla ciebie. Jak motylki opadną to i zapotrzebowanie na seks spada .Ty w ogóle nie znasz życia , ty wszystko widzisz przez pryzmat seksu . Czy twoi rodzice też tak patrzą na świat ? Napisz w końcu jaki ten twój penis jest , nie migaj się.

Gość gość
10 cm we wzwodzie

Gość gość
a obwod?bo to wazniejsze niz dlugosc.

Gość gość
Obwód to jak 3 połączone palce jest cienki

Gość gość
Znajdź sobie płaską dziewczynę ;)

Gość gość
i jak będzie z tego seksy

Gość sarejweka
prawiczku, lepsza jakość a nie długość, zaufaj doświadczonej koleżance. mój mąż to tylko iqman przed seksem żeby wytrzymać dłużej.. a na takiego ogiera niedoświadczonego to aż miło by było popatrzeć i się z nim zmierzyć sam na sam...

Gość wiem co mówię2
Popieram gościa , liczy się jakość seksu a poza tym mój mąż ma chyba nawet odrobinę krótszego a grubość pewnie taką jak piszesz i jestem bardzo zadowolona , bo gdy biorę mu do ust to nie dławię się a orgazmu i tak nigdy nie miałam przy stosunku nawet gdy był to bardzo duży penis (wtedy to był ból) więc po co mi duży penis. Mój mąż najpierw zadowala mnie językiem a potem wchodzi we mnie , najczęściej od tyłu , bo tak lubi i też ma orgazm . Mały penis a twój wcale taki mikroskopijny nie jest , to nie jest żaden problem , tym bardziej ,że kobiety też są różne.

Gość prawikzewsi
Przecież to nie ja pisałam, mój jest chudy, a napalone kobiety lubią głębokie gardło.

Gość prawikzewsi
Ten kompleks jest jedną z rzeczy przez które zmarnował życie z resztą nie tylko ja.

Gość prawikzewsi
Może nie był za duży, może gdybyś miała orgazmy pochwowe to ten ból byłby interpretowany jako przyjemność, może wtedy byłoby lepsze nawilżenie i elastyczność.

Gość wiem co mówię2
prawikzewsi , co ty pieprzysz o jakimś głębokim gardle . Może są jakieś zboczone baby , które lubią "głębokie gardło" ,ale to niech sobie szukają takiego,który im sięgnie do pępka.Co ty wygadujesz i gdzie ty się chowałeś ,że teraz masz takie poglądy? Co najmniej połowa kobiet czuje wręcz obrzydzenie na samą myśl brania penisa do ust a gdzie tu jakieś głębokie gardło .Czy ty myślisz ,że wszystkie kobiety to demony seksu ? Na jakim świecie ty żyjesz? Życie to ty sobie zmarnowałeś nie przez małego penisa tylko przez bezkrytyczne przyjmowanie do siebie stereotypowych żartów i prymitywnych wypowiedzi kumpli ,którzy potrafią chwalić się sprzętem ,którego nie mają a ty głupi uwierzyłeś w te wszystkie brednie a teraz zatruwasz sobie życie. Jak nie ty napisałeś te wymiary to wreszcie napisz jakiej długości jest twój penis , przecież i tak jesteś anonimowy. Ty mi nie mów kiedy interpretowałabym orgazm i o nawilżeniu czy elastyczności,bo ja dobrze wiem dlaczego nie mam orgazmu przy stosunku ,ale dla mnie to nigdy nie był problem i nigdy z tego powodu nie miałam żadnych kompleksów. Aż trudno uwierzyć , że tacy faceci jak ty istnieją . Oczywiście ,że są kobiety ,które uważają tak jak ty ,że penis im dłuższy i grubszy tym lepszy ,ale one szukają takich penisów i znajdują je ,ale tych kobiet nie ma dużo ,takich penisów też.

Gość wiem co mówię2
Dam ci kilka przykładowych wypowiedzi kobiet i mężczyzn co sądzą o małych i dużych penisach: "Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa Gość: lola IP: *.static.korbank.pl 01.07.12, 13:43 Miałam kiedyś kochanka z bardzo małym (!) penisem. Wzwód takiego penisa następuj***ardzo szybko, więc tej nocy przeżyłam najwięcej stosunków w tak krótkim czasie. I najwięcej orgazmów... Miałam też kochanków z bardzo dużymi penisami i często nie odczuwałam orgazmu. Z różnych względów, także takich że taki dobrze wyposażony pan sądził, że nie musi się już dodatkowo wysilać. To nie rozmiar penisa jest problemem, lecz poczucie własnej wartości " "Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa malagenia100 02.07.12, 20:11 Ja bym zostawiła faceta z powodu małego rozumu lub małego charakteru, ale nigdy nie z powodu małego penisa, bo moim zdaniem do dobrego seksu potrzebny jest nie tylko penis, ale i inne części ciała mężczyzny, których wielkość nie jest w ogóle ważna" "Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa volupte 13.07.12, 23:10 Cóż , kobiety tu tez nie sa bez wad, chociaz na forum o tym nie czytalem. Jedne maja jak kapelusz , ze biegasz ,,jak żyd po pustum sklepie" inne ciasna ze wprowadzic nie mozna , a faceci mniej narzekaja:-"

Gość gość
bo małe penisy uaktywniają orgazmy z punktów u,a,c,g znajdują się 10,5cm od wejścia.

Gość wiem co mówię2
Zobacz też taki przykład: "Drogie Panie, drodzy Panowie. Mam 34 lata, wyzsze wyksztalcenie, ciekawa prace (zarabiam cholernie dobrze) i malego penisa. Tydzien temu sie dowiedzialem dlaczego moja (juz byla) zona mnie zdradzala. A pozniej kolejne partnerki. Wiem jedno: mowicie drogie Panie ze nie zalezy wam na seksie ze na czulosci, romantyzmie i tak dalej i tak dalej. Jestem w stanie zapewnic kobiecie z ktora jestem (prawie) wszystko o czym zamarzy (z lotem w kosmos ciezko by bylo). Jednak moje partnerki szukaly tylko duzego fallusa. Nie bawily ich drogie (na urodziny dalem kolie za prawie 20 tysi) prezenty, wyjazdy na wczasy (Brazylia trzy razy w roku), wszelkie zachcianki. Chcialem zrekompensowac nie doskonalosc fizyczna w postaci malego Wacka. Niestety nie szukacie faceta ktory jest w stanie zapewnic wam luksusy z wyzszej polki. Tylko potrzeba seksualna jest dla was najwazniejsza. Z tego co juz wiem ostatnia moja milosc sprzedala prezenty ode mnie bo ma faceta obiboka ktory zrobil jej dziecko i nie maja za co zyc. Byla u mnie, prosila o wsparcie. Chwileczke przeciez ma to czego chciala 20 cm w zwisie. A ja chodze do "Panienek do Towarzystwa" i mi wystarczy. Takze zastanowcie sie dobrze czego chcecie od zycia. Stabilizacji w tych trudnych czasach, gdzie wiekszosc ludzi ma problem zeby cos do gara wrzucic i dzieci wykarmic? Czy duzego, grubego penisa ktory co noc wam zrobi dobrze ze cala okolica bedzie was slyszec jak sie drzecie? Pozdrawiam." Popatrz , ty zatraciłeś zdolność oceniania tego co naprawdę w życiu ważne a skupiłeś się na rozmiarach penisa.

Gość wiem co mówię2
Faceci z dużymi penisami też mają problemy,między innymi takie jak ja miałam z dużym penisem: "Gość: darek 19cm 33 lata IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.16, 22:08 Mam taki dylemat życiowy, jestem inżynierem, dobrze zarabiam, mam 19 cm i 16 w obwodzie, a moja partnerka jest dla mnie za płytka, za ciasna i ma za małe cycki. Poza tym idealny materiał na żonę, kochamy się, lubimy razem przebywać, no ale chyba muszę z nią zerwać..... nie mogę dopchać jej do końca bo boli, cycki ledwo w ręce się mieszczą. Prwda jest taka: kobieta bez głębokiej c**y i wielkich cyców nie nadaje się na partnerkę życiową..... co mi poradzicie dziewczyny? Może wsiądę w moje audi i poszukam innej, no chyba tak. na pierwszej randce dam ogórka i zapytam, jak wchodzi bez oporów to możemy być parą, no i wymacam cycki czy nie push up ..... pozdro piszcie" Kumasz? Z dużym penisem też nie do każdej byś się nadawał.

Gość gość
Kobieta teoretycznie zapewni że mały penis to nie przeszkoda, ale w praktyce jest zupełnie inaczej. Ja też mam małego i kobiety nie były w stanie tego zaakceptować więc jestem sam. Pewnie już na stałe. Nie ma co się oszukiwać i robić złudzeń.

Gość gość
z malym penisem jest tylko swietny seks

Gość wiem co mówię2
Jesteście głąby , i ja i inne piszą,że to nie przeszkoda a wy ciągle swoje .Pewnie szukacie kontaktów wyłącznie wśród puszczalskich. Szukajcie w innym środowisku. Zobaczcie i wy mężczyźni i wy kobiety ,które szukacie dużych penisów powyższy przykład 34-latka jak skończyła jego żona ,która szukała dużego i znalazła . Myślicie ,że to o to chodzi?

Gość prawikzewsi
"bo ja dobrze wiem dlaczego nie mam orgazmu przy stosunku ,ale dla mnie to nigdy nie był problem i nigdy z tego powodu nie miałam żadnych kompleksów." Jestem ciekaw. Czasem brzmień jakby kobiety miały wybór tylko między malutkimi i takim które sprawiają ból. Już w wieku 16 lat jak sprawdziłem jaka jest średnia wielkość pomyślałem że nici z marzeń o miłości i domu z gromadzą dzieci. Potem czułem okropną frustrację seksualną a potem był okres poczucia samotności, przez to nie dałem o zdrowie a teraz obojętnieję. Tak szczerze to chyba wolałbym mieć normalne libido niż większego.