Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od kiedy czytam kafe zaczelam odczuwac niechec do innych kobiet widzac co piszec

Polecane posty

Gość gość

co piszecie:o jakie sa wasze prawdziwe odczucia, w realu wszystkie miłe i słodkie, a tak naprawdę niezłe żmije nawet matki:o

Gość gość
nom

Gość gość
Uspokój się lobuzie jeden, przytulam.

Gość gość
Przecież tu na każdym kroku pełno psycholi podszywających się pod kobiety. Przykład: post wyżej.

Gość gość
up

Gość gość
Nie nawet matki, a zwłaszcza matki. Wiele moich koleżanek pokazało swoje prawdziwe oblicze po urodzeniu. Chociaż już wcześniej były sygnały, że nie są przesadnie inteligentne ;) Nie wszystkie oczywiście, znam też fajne babeczki.

Gość gośćdalia
Czesc,a co ty masz do matek,matka czy tez nie bez roznicy,kiedy ktos jest chamski pod nikiem pisze co popadnie,wolnosc slowa poki co jest,ale jedno male ale co komukolwiek da wychamianie sie,mozna wszak fajnie popisac,chcby o swoich doświadczeniach fajnych sytuacjach pomoc komus dalej zyc,wiec proponuje ogarniecie sie,ja jestem np.matką

Gość gośćdalia
Nie musze byc ani mila anislodka,poprostu normalna

Gość gość
jak by administracja użyła przymusu rejestracji to by pomyslaly jedna z druga

Gość gość
ja u siebie zauwazylam ze odkad zaczelam czytac kafe na profilu ciaza, porod, macierzynstwo.... to co najgorsze zrazilam sie do macierzynstwa do tego stopnia ze poprostu przestalam lubic dzieci i kazde z nich to dla mnie bachor i zlo konieczne nie potrafie sie cieszyc z obecnosci dzieci - przeraza mnie to ..:( pozatym zastanawia mnie dlaczego tu kobieta kobiecie wilkiem??? a moze dlatego ze sa dwie kategorie kobiet na kafe... jedne miliarderki ze sluzba, willami, i pensja 20000000zl miesiecznie a drugie to normalne kobiety ktore nie daja sobie wmowic glupot bo te zawrotnie piekne i bajecznie bogate ktore z tego powodu tak cierpia i krzyz panski na ziemi przechodza to poprostu albo jakies zakompleksione kobiety lub trole, bo jakos nie moge uwierzyc w to ze ktos moze byc az tak przepraszam za okreslenie pusty i glupi....