Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Molestowanie jak reagować po fakcie ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem facetem ale to moja dziewczyna ma problem, zapisała się na kurs prawa jazdy, po pewnym czasie zmieniła instruktora, dowiedziałem się że dotykał ją, łapał za uda, " łaskotał" i obejmował, używał zboczonych tekstów, któregoś dnia po jazdach płakała że '' "jej nie idzie" itp. Okazało się że krzyczał na nią i mówił że jest beznadziejna, bała się mu postawić, on wyjechał na tydzień a ona go zmieniła, na początku chciałem mu po prostu wpie***lić ale ochłonąłem i zrozumiałem, że to by było głupie i więcej kłopotów bym miał ja, nie mogę tego tak zostawić, cały czas chodzę wściekły współczuję dziewczynie, co zrobić? Iść na policję czy to coś da? Z pracy go nie zwalnia bo jest kierownikiem, a ofiar takiego traktowania może być więcej i dziewczyny boją się to zgłosić lub w jaki kolwiek sposób zareagować, co myślicie o policji? Jeśli już to jak to rozegrać? Pomóżcie :/ ciężko mi o tym powiedzieć innym w normalnym życiu, ona też to albo oleje albo uzna, że inni to oleją. Co zrobić ?

Gość gość
no przecież jak walniesz go paralizatorem w jaja , to nie będzie miał sladu , ani swiadków .. Wiec możesz spokojnie go potraktować w ten sposób

Gość gość
mam okazje spotkać go w 2 miejscach albo jak prowadzi wykład około 35 osobom w budynku z ochroniarzem, ale spróbować pod kinem gdzie czasem umawia się na jazdy , on mnie zna bo miałem z nim wykłady :/ serio uważasz ze przemoc to najlepsze wyjscie w tej sytuacji ?

Gość gość
jak by go policja zgarneła za molestowanie to stracił by opinie i klientów , jeszcze jak by to było w trakcie wykładu , no przecież on by miał zniszczone życie jakby dobrze poszło :)