Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Media manipulują i dlatego jest tak jak jest

Polecane posty

Gość gość

Inaczej balibyśmy się diabła i piekła Balibyśmy się śmierci Nie nagłaśnialibyśmy przemocy i nie robili głupich filmów. Bywało tak i owak a jest jak jest bo ludzi jest za dużo. Grupa ludzi spokrewniona genetycznie i finansowo tym manipuluje i zażyczyła sobie byśmy my nazywali to teorią spiskową- i tak właśnie to nazywamy. Do tego ma mieć to wydźwięk absurdu- i taki właśnie ma wydźwięk ale niestety tylko dla najgłupszych z nas czyli kluczowej większości populacji świata.

Gość gość
Za brak znaków interpunkcyjnych PRZEPRASZAM

Gość gość
to są najlepsze w dziejach czasy,fakt bardzo niepewne i nie wiadomo w jakim kierunku się potoczą,ale ludzie nigdy nie żyli lepiej,więc co narzekasz

Gość gość
Narzekam bo morale spada

Gość gość
a sobie narzekaj,a było lepsze morale jak np.wyrzucano starszych ludzi z domu na wsi co opisano w Chłopach,jak za byle co bito dzieci

Gość gość
Narzekam że morale nie rośnie Edukacja kuleje

Gość gość
edukacja nigdy nie była tak powszechna jak teraz,problem w tym,że to co kiedyś wkuwano przez lata,obecnie jest na kliknięcie w internecie,i edukacja nie kuleje,ale musi się dostosować do nowych czasów

Gość gość
zasobów jest masa,a poza tym cały kosmos przed nami

Gość gość
19:16 Wyłączą ci prąd i edukacja ci zniknie-co to za edukacja? W głowie pustka w sieci bałagan. Oj pisałam. Zdecydowana większość populacji to tępoty umysłowe stąd jest jak jest a że nie trudno kogoś oszukać to przyczyną jest ta rosnąca głupota właśnie! Mi to nie odpowiada bo moje morale już nie spadnie jest jak drzewo wyrosło i dopiero jak zetną to istnieć przestanie.

Gość gość
Co najmniej trzy razy w miesiącu przewijają mi się oryginalne pomysły jak oszukać innych na kasę. Mnożąc to przez lata swojej dojrzałości, wychodzi iloczyn mojej moralności. Nie wspomnę już nawet o pomysłach na to jak oszukać tych nieco wyżej oscylujących... I tutaj iloraz mej moralności jest już nieco niższy a na koncie sporo niechlubnych działań które poprawiły mój status społeczny. Niestety tam gdzie trzeba nie sięgam nie mam takiej mocy medialnej.