Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odnoszę wrażenie ze odkąd rządzi pis to wszędzie smutnej. gazety smutno piszą

Polecane posty

Gość gość

Nawrt gazeta a la Twoj Styl

Gość gość
bo tam piszą feministki a one lubią skobanki, wiec teraz przechodzą żałobe że nie tak łatwo już płód do kibla spuścić

Gość Gelan
Smutno piszą (i histerycznie) lewackie gazety, dotowane wcześniej przez PO z naszych pieniędzy. Czarne wizje przyszłości Polski rysują lewackie ugrupowania wspierane poprzez wygodne ustawy przez były rząd. Nie dajmy się manipulować mediom!

Gość gość
Czyli gazeta typu PANI tez jest lewacka?

Gość Gelan
Gazeta typu "Pani" nie jest opiniotwórcza. Jej redaktorzy powtarzają złote myśli z mainstreamowych mediów, albo wyrażają prywatne przekonania. Tak czy siak, to laicy w dziedzinie polityki, nie należy ich traktować jako autorytetów.

Gość gość
gelan, to nie zmiania faktu że zarówno ich ton, tzn. ton ich artykułów oraz ton artykułów Twój Styl które niby nie są opiniotwórcze, zmieniły się na smutne po przyjściu PiS do władzy. Ostatnio w TS były żale że abortować nie można, ktoś słusznie napisał :D

Gość gość
bo PIS jest smutny, ponury i maniakalny. grzebią się ciągle w przeszłości, nie potrafią iść na przód i z optymizmem patrzeć w przyszłość. uwielbiają narzekać, wmawiać wszystkim jak bardzo jest źle, jak wszyscy nas gnębią i chcą oszukać. dlaczego tą partię popierają nieudacznicy, nieszczęśliwcy, którym w życiu nic nie wyszło i są tak samo ponurzy jak PIS. ludzie, którzy coś osiągnęli, są szczęśliwi, spełnieni w życiu, nie łapią się na hasła typu "Polska w ruinie"

Gość gość
PIS to smutna partia smutnych ludzi.

Gość gość
większość szmatławców dla pań z "wyższych sfer" to lewackie media produkują. więc nie dziwne ze im żal że PiS rządzi.

Gość gość
"Lewacki" to ulubione propagandowe hasło PIS. Wchłonięte przez ich elektorat, bezmyślnie powtarzane przez ludzi, którzy nie mają pojęcia, co tak naprawdę znaczy. Wszystko, co nie pasuje do wizji PIS, jest "lewackie". "Lewakami" są ci, którym lepiej się powiodło. Ludzie tolerancyjni to "lewacy". "Lewacy" to też ci, którzy myślą samodzielnie. "Lewackie" jest sprzeciwianie się mowie nienawiści propagowanej przez PIS. "Lewacki" jest nawet trybunał konstytucyjny. Ba, nawet sam papież jest "lewakiem", bo nie potępia homoseksualistów i wspiera przyjmowanie uchodźców...

Gość gość
guupia cipo ciesz się że wszystkie afery wychodzą na jaw,że blokują ci ciapatych ,bo jak będzie jak podczas wojny to ci się odechce czytać kolorowych gazetek o dupie marynie

Gość gość
O, już przybył typowy wyborca PIS :) Na mszy już dzisiaj byłaś? To ksiądz kazał wyzywać innych od "głupich cip"?

Gość gość
a to moja wina ze jesteś guupią cipą ? no chyba nie,ja nie musze słuchac księży mam swój rozum,i nie jestem katoliczka :-) zadowolona?

Gość gość
Nie, nie zadowolona. Zwisa mi i powiewa, czy jesteś katoliczką, czy też nie. Tak samo jak to, z kim sypiasz, czy stosujesz antykoncepcję i czy przypadkiem nie masz dziecka z in vitro. Mam swoje życie, swoje sumienie i nikomu się w prywatne sprawy nie wtrącam. A już na pewno nikogo nie obrażam tylko dlatego, że ma inne poglądy niż ja. Ale ty i tak pewnie nigdy tego nie zrozumiesz. Miłego dnia.

Gość gość
ja ci tylko odpowiadam,i dobrze ze cie nie interesuje ,sama wyjechalas z kosciolem,napisalam ze jesteś gupiaaa bo widzisz co się dzieje a chcesz wesołych tekscikow o kiecuszkach :-) a do tego popierasz chyba złodziei i mendy więc już w ogole

Gość gość
a poza tym ten kraj jest tak zniszczony przez hieny że każdy kto dalej tkwi w iluzji medialnej i glosi bzdury publicznie ,będzie musiał słuchac moich opinii dla równowagi :-)

Gość gość
A co takiego wesołego wczesniej te gazety pisały ? bo jestem ciekawa, może sie rozwesele

Gość gość
"Ostatnio w TS były żale że abortować nie można, ktoś słusznie napisał smiech.gif" Oooo trafiłam ? Ożesz, a nawet tej gazety nie otworzyłam. Od chyba 97 roku nie otwieram :D

Gość gość
to już wtedy były żale o aborcji? :D Lol, ścierwowska gazeta

Gość gość
bo pieprzone pisowce mają zorane mózgi

Gość gość
nie było aż takiego szczekania jak dziś ale feminizmem takim męczącym już powiewało i namolne promowanie bab na kierowniczym stanowisku, ewentualnie takich ahtystek dla nisz, ciągle o jednym i tym samym

Gość gość
Wszystkie mendy teraz płaczą, że nie można już tak bezkarnie okradać i niszczyć Polski ;)

Gość gość
Nie wiem czy zauważyłyście , ale w dzisiejszych czasach nie wypada być wesołym a nie daj Boże szczęśliwym człowiekiem. Obecnie szczęśliwym wypada być tylko bogatym ludziom. Jeśli jesteś przeciętniakiem to niby z czego masz czerpać radość? Kiedy ja mówię że jestem szczęśliwa to ludzie pytają niby z jakiego powodu . Kredyt na 30 lat, przeciętny samochód, wakacje na wsi u dziadków lub jeziora. Jestem wariatką według niektórych. A mi szczęście daje moja rodzina , kochający mąż od 21 lat ten sam. Nie martwię się tym na co nie mam wpływu, a co za tym idzie ? Nie czytam gazet , nie oglądam tv , wiadomości czytam wybiórczo , to co mnie interesuje. A uwierzcie że był czas że włączałam tv i zaczynałam od wiadomości z kraju i ze świata. Obraz tych wszystkich nieszczęść i przekazywanie przez media tylko tych przygnębiających wieści , doprowadził mnie niemal do choroby psychicznej. Zaczęłam się bać niemal wszystkiego co mnie otacza . W związku z tym byłam nerwowa i uprzykrzałam życie domownikom. W porę się opamiętałam , pomogła mi przyjaciółka.

Gość gość
gość dziś "Lewacki" to ulubione propagandowe hasło PIS. Wchłonięte przez ich elektorat, bezmyślnie powtarzane przez ludzi, którzy nie mają pojęcia, co tak naprawdę znaczy. Wszystko, co nie pasuje do wizji PIS, jest "lewackie". "Lewakami" są ci, którym lepiej się powiodło. Ludzie tolerancyjni to "lewacy". "Lewacy" to też ci, którzy myślą samodzielnie. "Lewackie" jest sprzeciwianie się mowie nienawiści propagowanej przez PIS. "Lewacki" jest nawet trybunał konstytucyjny. Ba, nawet sam papież jest "lewakiem", bo nie potępia homoseksualistów i wspiera przyjmowanie uchodźców... X O właśnie. Dodam od siebie tyle, że to ulubione "młodzieżowe" hasło/przezwisko pisiorów, świetne dla młodszego elektoratu tej partii. A że to hasło nic nie znaczące to nie ma znaczenia...

Gość gość
pudło słoneczka :) Ja jestem zwolenniczką wolnego rynku promowanego przez Stonogę i Korwina i też zwolennicy tych ludzi używają słowa "lewak" tak że radzę wam wyjrzeć dalej niż na odległość mainstreamowych partii. Nie zabłysnęłyście wiedzą. Lewak to po prostu zwolennik partii lewicowych, np. Razem albo SLD i ich światopoglądu oraz poglądów na gospodarkę. Inne definicje są patolskie i same chyba chciałybyscie by tam brzmiały. Dla człowieka z łbem na karku lewak to po prostu: patrzy wyzej.

Gość gość
patrz* wyżej - miało być.

Gość gość
Ja jestem zwolenniczką wolnego rynku promowanego przez Stonogę i Korwina X No gratuluję. Pomysły Korwina są tak durne, że nie wiem kto je popiera. Może Ty mi wyjaśnij w takim razie dlaczego rezygnacja z powszechnego ubezpieczenia zdrowotnego jest taka super? Bo to jeden z pomysłów Korwina właśnie. Jego zdaniem to rozwiązuje problem. A że nikogo nie będzie stać na operacje i kosztowniejsze leczenie to już mały pikuś, chory jesteś to umieraj jak cie nie stać wydać setki tysięcy złotych na leczenie.

Gość gość
19:30 ale właśnie jak zlikwidują NFZ i obetną wiele podatków to będzie cię stać, dla ciebie ciężar kosztu takiej operacji zwłaszcza po kilku latach, kilkukrotnie zmaleje. nie rozumiesz tego? Koszt np. cesarki to dla NFZ 9000 zł w plecy. Nie mów że nie stać by cie było na zapłacenie jakiejś czesci z tego gdyby cię złodzieje nie okradali z grubych tysiecy rocznie. A nie mów mi też że korzystasz z "dobrodziejstw" NFZ, bo do więksości specjalYstów nie idzie się dopchać i i tak konczy sie na prywaciarzach :D Jak ja miałam podejrzenie raka to na NFZ mnie chcieli za dwa miesiace przyjac. zdechłabym do tego czasu i oczywiscie prywatnie musialam isc, wizyta za 200 zł juz na drugi dzien. Pozdro dla kumatych.

Gość Evva79
Na prawdę dziwię się tym negatywnym nastrojom, ewidentnie nakrecanych przez oPOzycję:-) Ja wychodzę z założenia, że bliższa ciału koszula, guzik mnie obchodzą trybunały konst. i inne dziadostwa które zupełnie mnie nie dotyczą. Dostałam jedno 500, które nie zdazylo się nigdy, przy żadnej władzy. Nie jesteśmy patologią, nie kupujemy alkoholi czy papierosow, oboje pracujemy ale zyjemy skromnie. I ten zastrzyk gotówki jest dla nas absolutnie wspaniałym dodatkiem! W koncu mozemy zakonczyc miesiac na plusie.