Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dostaliście na ślub od rodziców? Bo moi nic.

Polecane posty

Gość gość

Wzięłam cywilny, a to dla moich katolickich rodziców nie jest żaden ślub i postanowili, że nic mi nie dadzą (ja jestem niewierząca...) Trochę mi przykro bo siostrze, która wzięła ślub kościelny obsypali prezentami ;/

Gość gość
Nie miej do nich żalu, bo Twoja siostra dostała prezenty z okazji ślubu. Ty miałaś tylko rejestrację w USC, więc z jakiej niby okazji masz dostać prezenty.

właśnie to samo miałam napisać:D czy ktoś Ci daje prezenty za założenie spółki handlowej? podejrzewam, że nie, a Ty sobie właśnie załozyłaś spółkę cywilną.

Gość gość
bo ślub cywilny to nie ślub.

Gość gość
Twoi nic nie dostali?

Gość gość
Moi rodzice nie dożyli mojego ślubu.

Gość gość
No, cóż - Broken ma rację.

Gość gość
My mielismy koscielny i tez nie dostaliśmy ani grosza ani prezentu ani pomocy w przygotowaniach ... Nie jesteś sama

Gość gość moje zycie jest takie
No coz zwykle rodzice finansuja wesele w calosci lub czesci albo daja mniejszy lub wiekszy prezent. Ja dostalam tylko kwiaty i zyczenia. Moja kolezanka dostala dzialkę pod buowe domu i samochod.

Gość gość
Ale jaja, jednak te baby są pazerne. Co za roszczeniowa postawa, czy przedmioty codziennego użytku o których nikt za 10 lat nie będzie pamiętał, są warte zamarteiania. Ciesz się z tego co masz, a nie szukasz probkemow gdzie ich nie ma. Ojciec zarabia 12 tys netto na miesiąc, praktycznie jest bez długów a mojej maatce też jest ciągle mało...