Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemcy Syryjski uchodźca zabił maczetą polkę w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Polka pracowała razem z nim przy kebabach

Gość gość
merkel powinna z własnej kieszeni wybulić odszkodowanie rodzinie tej nieszczęsnej dziewczyny.

Gość gość
Dlaczego merkel nie zapewnila bezpieczenstwa naszej Polce?dopiero co mowila ze jest bezpiecznie itp.dlaczego doprowadzila merkel do zamachu w monachium.dlaczego merkel nic ne robi dla hezpieczenstwa swoich obywateli?!dlaczego merkel pozwala na morderstwa?

A ja powiem tak... Byłem z początku zszokowany, ale potem pomyślałem, że skoro pracowała w tureckiej kebabiarni i była w ciąży, to z dużym prawdopodobieństwem była w ciąży z szefem turasem... A choćbym się starał, to mi takiej suczy i tak nie szkoda, co rodzi kundle międzyrasowe

Gość gość
Polak przed szkodą i po szkodzie głupi!

Gość gość
Tak media niemieckie podały że zabił z powodu zawodu miłosnego może być tak była jego panną i coś tam przypyszczyla do niego i chłopak się zdenerwował albo chciała z nim zerwać i poniosła karę. Ale gdyby się okazało że nie była z nim w ciąży tylko z Polakiem i ten smoluch ją podrywal i dostał kosza to wtedy Polacy powinni ją pomscic

Gość gość
DLV mongołku wypierdalaj w podskokach x Syryjczyk zabił Polkę w Niemczech DLV dziś Er habe sich in dem Lokal in die Frau verliebt, die er nun getötet habe, sagt Alhelo. „Sie war Polin und hat bei uns das Geschirr abgeräumt.“ http://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.reut lingen-macheten-angriff-eine-tote-zwei-verletzte.3f0c9431-da 4e-4fb9-97e8-f0aed507cefb.html Parę tygodni/miesięcy temu syryjczyki pocięli Polaka w Görlitz. Coś wyjątkowo obrali sobie za cel polską nację... edytowano dziś DLV dziś up gość dziś No i co z tego że zabił Polkę ? W piątek Irańczyk zabił 3 Turków 3 Albańczyków z Kosowa i Greka , w Stanach w strzelaninach zginęło więcej osób niż we wszystkich zbrojnych interwencjach w jakich Stany brały udział , w Rwandzie w przeciągu niecałych 3 miesięcy wymordowano 1 mln Tutsi , na całym świecie w każdej minucie giną ludzie niekoniecznie z rąk terrorystów i szaleńców choć w dużej mierze tak jest DLV dziś 22:03 - Turki i większość Albańczyków to śmieć ludzki najniższej kategorii. Piszę "większość albańczyków", bo zdarzają się wśród nich ludzie o aryjskich cechach rasowych, ale to mniejszość... gość dziś DLV dziś A ja powiem tak... Byłem z początku zszokowany, ale potem pomyślałem, że skoro pracowała w tureckiej kebabiarni i była w ciąży, to z dużym prawdopodobieństwem była w ciąży z szefem turasem... A choćbym się starał, to mi takiej suczy i tak nie szkoda, co rodzi kundle międzyrasowe x x DLV ty korfo jak ci nie wstyd takie kalumnie rzucać na innym temacie , skąd wiesz że sucz , że w ciąży z Turkiem i że Polka ? Kutas z ciebie beznadziejny

Gość gość
Mówiąc, że skoro była z nim to miał prawo ją zabić, zniżacie się do ich poziomu. Nikt nie ma prawa odbierać drugiemu człowiekowi życia. Ale, mam nadzieję, że to będzie przestrogą dla naszych kobiet, aby nie wiązały się z tymi 'odmieńcami'.

Gość gość
Podobno był w niej zakochany a policjantom udało się uciec nie wiem znałem taka jedna która mnie tak potraktowala czuje się z tym źle ale trudno tacy ludzie dziś jej nie lubię

Gość gość
konsulat Polski jeszcze nic nie wie?

Gość gość
polski MSZ na razie nie potwierdził że ofiarą Syryjczyka jest Polka