Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIemamnie29

Najlepsze miejsca na wakacje w Grecji

Polecane posty

Gość NIemamnie29

Jak sądzicie, gdzie wypoczywać w Grecji? Ostatnio dużo dobrego słyszałam o Kos, a zwłaszcza o tym, że mają tam zjawiskowe gorące źródła. Z drugiej strony w całej Grecji kontynentalnej jest mnóstwo atrakcji, ciężko się na coś zdecydować. Tu piszą ogólnie o tym co warto zobaczyć: http://naszglospoznanski.pl/marza-ci-sie-idealne-wakacje-wybierz-grecje/ A Wy co polecacie?

Gość Brebi
Byłam na tych gorących źródłach i potwierdzam - zdecydowanie warto, zwłaszcza, że widoki i atmosfera są niesamowite. I całą Grecję polecam jako miejsce to odwiedzenia.

Gość Kronelia
Zależy ile masz czasu, za jednym razem nie obejrzysz wszystkiego. Popatrz na programy biur podróży, może wycieczki fakultatywne w opcji wypoczynek, tam mają topowe atrakcje, które faktycznie warto zobaczyć.

Gość Jaśkowna
Cała Grecja jest fajna, ciężko polecić coś konkretnego. Może Rodos? Fajne plaże, dużo się dzieje. Kos nieco droższy, ale plaże jak na mój gust piękniejsze.

Gość gość
ja bardzo lubię Grecję kontynentalną w Atenach jest co zwiedzać, jak szukasz noclegów to polecam przez BookApart, mają dużą bazę

Gość gość
Uważam, że tym roku najlepiej zostać w Polsce. U nas również można bardzo fajnie spędzić wakacje. Ja w tym roku byłam nad morzem i jestem bardzo zadowolona. Noclegi w Międzyzdrojach znalazłam na bardzo fajnej i bogatej stronie http://otonoc.pl/noclegi-Mi%EAdzyzdroje . Uważam, że każdy znajdzie tam coś co będzie odpowiadało jego upodobaniom.

Gość gość Michalinaaa
Zajrzy na stronę timeonflight.com. Dowiesz się, co warta w danym kraju zobaczyć. Jakie są ceny oraz jak najszybciej tam dolecisz.

Gość gość
Piękna to jest Bułgaria.

Gość Waleriia

Grecja także. Ja jeżdżę z coral Travel i szczerze mówiąc doskonały jest to organizator! wszystko wiadomo, oferta się zgadza. jest wygodnie i można odpoczywać