Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To miały być najlepsze wakacje mojego życia i oczywiście chodzę w kółko po domu

Polecane posty

Gość gość

Pierwsze dwa tygodnie były super, jeździłem sobie z dziewczyną tu i tam, odwaliłem kilka zaplanowanych manian, było jak w bajce, ale oczywiście długo tak pociągnąć się nie dało. Pięknie zaplanowany wyjazd na Castle Party legł w gruzach, bo nie będzie Blutengela i nie ma gdzie przenocować, zostało tylko pole namiotowe, a dziewczyna brzydzi się publicznych toalet i boi kradziejów. Wyprawa survivalowa z kumplem legła w gruzach, bo poleciał do Włoch. Wypad nad jeziorko do domku letniskowego z koleżankami legł w gruzach, bo znajoma, do której należy domek musiała zawieźć papiery na uczelnię. K*rwa, chciałbym, żeby mnie ścigała satanistyczna sekta zabójców, bo przynajmniej coś by się działo i nie byłoby takiej nudy, odkąd zwolniłem się z roboty, żeby zrobić sobie wakacje ostatnie przed ostatnim rokiem studiów to nie mogę usiedzieć na doopie, trzeba było tam zostać.

Gość gość
ah te problemy wspolczesnych pustakow 😴

Gość gość
Zabierz dziewczynę na morze. Można tam bardzo fajnie i miło spędzić czas a i obiekt możesz znaleźć taki jaki będzie odpowiadał Twojej dziewczynie. Polecam noclegi w Międzyzdrojach, często tam wakacje spędzają znane gwiazdy polskiego show biznesu :) noclegi znajdziesz na bardzo fajnej stronie http://otonoc.pl/noclegi-Mi%EAdzyzdroje wielokrotnie z niej korzystałam.