Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o sylwetce ksieznej Kate? Chciałybyscie tak wygladac? Link ponizej

Polecane posty

Gość gość
Ona ma taką typowa chłopieca sylwetkę. Zero tyłka, piersi prawie płaskie. Zero kobiecości chociaż z twarzy jest ładna i sympatyczna.

Gość gość
na tym zdjęciu grupowym z młodzieżą to nie wiem która lepsza :P czy ta druga z lewej u której parówkowate wygięte giry zaczynają się nieproporcjonalnie nisko czy ta trzecia z lewej tłusta świnia z przeprostami w baleronach :D

Gość gość
Mi sie podoba :) tak krzyczeli, ze jest za chuda a wyglada bardzo ladnie, tylek ma kragly w porownaniu do szczuplych nog (nawet moj facet to przyznal - bo juz myslalam ze mam cos z oczami. Tez na tym grupowym porownywalismy :D ) Lubie takie smukle sylwetki. Jak to, ze nie ma wielkich cycow czy dupy ma byc argument, ze jest chłopiaca to zdecydowanie nie rozumiem.

Gość gość
Kate to reptilian, wpiszcie sobie w necie Kate reptilian to zobaczycie że to kreatura

Gość gość
a o co chodzi z tymi reptilianami, bo już mi się nie raz to o uszy obiło

Gość gość
Poczytaj sobie. Chodź ciężko w to uwierzyć ja uwierzyłam

Gość gość
no ja mniej więcej wiem i nie mówię, że nie wierzę. Mam otwartą głowe na różne rzeczy i interesuję się różnymi takimi sprawami. a powiedz mi czy ty teraz też interesujesz się czasem przebudzenia ludzkości przez energię kwantową? Podobno 22 czerwca nastąpiło jakieś energetyczne przebiegunowanie ziemi i teraz ziemia ma się oczyścić z ludzi w tak zwanych hełmach z którymi nic się nie da zrobić i oni teraz nagle umierają, ci co mają mniejsze te hełmy to mają tracić bliskich aby się obudziły, zmieniły i otworzyły na znaki wszechświata, a trzecia grupa to ci czyści przebudzeni. Jesteś też w tym czy aż tak się nie interesujesz?

Gość gość
Wiecie mało jest stron pl ktore o tej Kate piszą w ten sposob. Raczej małe wzmianki. Napiszcie cos wiecej, bardzo proszę.

Gość gość
no właśnie koleżanko od "kate reptilian"- poleć coś

Gość gość
Bardzo ładnie jej w stylu sportowym, tak świeżo i młodziej wyglada, te garsony jej nie służą i chyba z solarki zrezygnowała ;)

Gość gość
22:21 powiedzcie mi o czym ona bredzi, bo dla mnie brzmi to jakby ktoś gadał sam ze sobą