Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odzyskać wiarę w facetów

Polecane posty

Gość gość

Jestem młoda, mam 20 lat. Pewnie niektóre panie brzydko zaraz mi tu odwiedzą, że jestem gówniara i tego typu..... Jednak wiele ludzi nie wie co ja czuję Czemu? Bo wbrew pozorom większość dziewczyn, zdecydowana większość dziewczyn w moim wieku miała chociażby drobne styczności z płcią przeciwną. Ja jestem jakimś dziwnym odmieńcem. Czemu? Bo nie jestem ani brzydka , ani chamska, nie siedzę całymi dniami w domu- lubię wychodzić do ludzi , mam zainteresowania, praktycznie na każdy temat można że mną pogadać, jestem wysportowana. Mimo tego żaden z chłopaków, którzy mi się podobali nie zainteresował się mną. Nie mogę powiedzieć, że nikomu się ie podobałam. Nie nie. Podobałam się wielu chłopakom (mylę o tych o których wiem na pewno) nawet bardzo lubiłam tych chłopaków, , ale wiecie lubić a kochać to nie to samo. Jestem bardzo kochaliwą osobą. Już w podstawówce zaczęłam się podkochiwać w chlopakach , ale do końca gimnazjum powtarzała sobie "jestem przecież niedojrzała i za młoda na chłopaka. W liceum może się ktoś trafi"- ja jednak byłam bardzo dojrzała patrząc co się dzieje teraz w gimnazjum. W liceum w moim miasteczku niestety nikogo dogodnej nie było. Ale jeździłam na obozy sportowe. Tam poznawałam bardzo interesujące osoby. Uważam że mam dobry gust do chłopaków. Chciałam wybierać osoby podobne do siebie. Wszyscy "moi" byli z charakteru praktycznie identyczni. Chodziło mi żeby mój był wysportowany , z zainteresowaniami, inteligentny , miły, kulturalny. Tacy też istniejących. Ale za nic nie mogę pojąć czemu takie chłopaki, wszyscy jak jeden mąż wybierają laski wyjątkowo puste , nie mające nic wspólnego ze sportem a ich największą pasją jest obgadwydanie innych. Nie mogłam nigdy tego przeboleć, dlaczego chłopaki tak wybierają. To ja też mam się taka stać? Przecież to bez sensu Zaczynam tracić wiarę w dzisiejszych facetów

Gość gość
Ja p*****le. " jestem fajna dziewczyna bo mam zainteresowania i można ze mną o wszystkim pogadac" takich tekstów pełno na kafeterii. Wytłumacz mi dlaczego uważasz ze fakt że można z Tobą o wszystkim porozmawiać robi z Ciebie fajna zziewczyne, wytłumacz mi to. Niby takie mądre wykształcone a głupie jak but. Faceci lubią ladne, mile, z taką "pogoda ducha" , lubiaca dzieci i umiejaca gotować. I jak widzisz twoje rozległe zainteresowania nie są na tej liście. Wręcz można dojść do wniosku ze ciągle będzie tylko gadała i gadała.

Gość gość
Zacznijmy od tego ilu miałaś chłopaków i ilu z tobą spało?

Gość gość
gość 15:07 przecież ja nigdzie nie napisałam, że jestem fajna- czytanie nie boli "Niby takie mądre wykształcone a głupie jak but. Faceci lubią ladne, mile, z taką "pogoda ducha" , lubiaca dzieci i umiejaca gotować" Nie wiem jakiej płci jesteś Pogoda ducha ważna jest na początku, potem ważne są inne dzieci. Brzydka nie jestem, jestem za to kulturalna , jestem na dobrych studiach Czyli co? Mam zacząć nosić tipsy , nakładać tonę tapety , udawać idiotkę, żeby nie dało się że mną rozmawiać, rzucić studia i zacząć gotować? Te dziewczyny które opisałam wyżej to właśnie słodkie idiotki, z którymi o niczym innym prócz paznokci nie da się pogadać, siedzą w domu , obgadują innych , są chamskie. Czyli według ciebie to się liczy? Płytki sposób myślenia gość 15:08 z żadnym

Gość gość
No wiesz autorko Czasem jest tak ze chłopaki się trochę boją takich dziewczyn No bo spójrz są dźwięku laski 1 ładna mądra wysportowana inteligentna 2 średniej urody mądrością mogą popisać się oni sami a sport to bieganie po sklepach Jak myślisz? Ktrórą bedzie łatwiej wyrwać? A inteligentna ma własne takonto jak ty konkretne wymagania jeśli chodzi o zachowanie itp Dużo takich kobiet jest samotnych