Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradziłam chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Co mam zrobić ? Mój chłopak jest zaborczy i zazdrosny o mnie . Kiedyś dostał szału jak zobaczył mnie na mieście w spodenkach w których oznaczała się moja kobiecość. Nie jest mi z nim dobrze seks szybki bez większych emocji tylko żeby on się zaspokoił czyli wystarczą w zupełności 4 minuty ... nie raz miałam ochotę zrobić mu dobrze lecz nawet tego nie chciał. Ogólnie jest czuły i opiekuńczy lecz zazdrosny . No i dziś popołudniu poszłam do sąsiada 35 letniego by zanieść mu klucze od piwnicy ponieważ wyjeżdżamy i jakoś tak mnie uwiudł ze skończyło się na pożądanym bzykaniu zrobiłam mu loda on mnie pięścił a całość trwała ok 2 h i to był seks i teraz nwm chłopak chce ślubu a ja nie wytrzymam bez prawdziwe seksu i dodam że wielokrotnie o tym rozmawialiśmy co mam zrobić ?

Gość gość
Latwa z ciebie ladacznica i tania

Gość gość
Wyjdź za mąż za chłopaka a niech sąsiad spełnia resztę zachcianek albo, zamieszkajcie wszyscy razem.

Gość gość
Zerwij z zazdrośnikiem bo będziesz się frustrowac i znowu zdradzisz

Gość gość
Teraz winny chlopak Ze ma w domu dzifke

Gość gość
Ch/uj Ci w du/pe szm/ato.

gość dziś Powinnaś zdechnąć a twój chłopak jak się jakimś sposobem dowie to powinien cię ukamienować. Pewnie przed swoim chłopakiem miałaś wielu partnerów, więc z tego tytułu zasługujesz na śmierć. Jest szansa, że dostaniesz to na co zasługujesz, bo Islamiści powoli zasiedlają Europę a także Polskę, więc jest nadzieja że kiedy przyjdą, to ci łeb obetną. Niech tak się stanie.

Gość gość
tobie juz obcieli, eunuchu y*****y a ty autorko zerwij z idiota i po sprawie.