Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjaciółka nie złożyła życzeń

Polecane posty

Gość gość

Niedawno miałam 18 urodziny. Wiele osób złożyło mi życzenia na fejsie. Nic dziwnego przecież informacja o urodzinach pojawia się w powiadomieniach. Bliżsi znajomi zadzwonili, pisali smsy, pisali na priv, ale nie moja przyjaciółka. Ona nie napisała nawet "wszystkiego najlepszego" na fb. Nie ukrywam, że jest mi trochę smutno, bo ja zawsze staram się o niej pamiętać. Może pomyślałabym, że zapomniała, ale wysłałam jej zdjęcie na snapie, które sugerowało, że mam dzisiaj urodziny. Poza tym są przecież powiadomienia na fb. Przyjaciółka była dostępna na fb i otworzyła zdjęcie. Dodatkowo dostałam od niej zdjęcie z jej innymi koleżankami w macu tamtego dnia. Co mam zrobić? Nie chcę tego tak zostawiać, bo nie chcę żeby taka sytuacja się powtórzyła. Nie chcę się tez z nią kłócić. Przyjaciółka ma urodziny za miesiąc i prawdopodobnie mnie zaprosi. Jak mam się zachować w takiej sytuacji?

Gość gość
A ty jej nie zapraszalas na swoją 18??

Gość gość
Nie wyprawiałam urodzin

Gość gość
Glowa do gory! :) Ja wiem jakie to jest przykre, jakie oczekiwania wiaze sie z urodzinami, a z 18nastymi jeszcze wieksze. Sama mialam kijowy nastroj przez kolezanke, ktora mnie nie zaprosila na swoja 18nastke (odezwala sie teraz po 10 latach z zapytaniem co u mnie slychac ;)), mozesz miec jeszcze o wiele lepszych znajomych! Nie warto zamykac sie na okreslonych ludzi. Wszystkiego dobrego! :) Wlacz sobie jakis dobry film, posluchaj muzyki, spedz czas z rodzina. Nie skupiaj sie na relacjach z zycia innych ludzi w internecie. To uluda. Najlepiej bedzie, jak powiesz jej ze bylo Ci przykro, ze nie zlozyla Ci zyczen. Trzymaj sie! :)

Gość gość
nie martw sie, o mnie też wiele osób zapomniało. też miałam teraz urodziny

Gość gość
Nie obchodzisz = nie zalezy ci na zyczeniach. Nie zdziwilabym sie, gdyby tak pomyslala, to nieco nielogiczne zeby z jednej strony urodziny olewac, a z drugiej zamartwiac sie brakiem zyczen.

Gość gość
Dziękuję wszystkim za miłe słowa szczególnie osobie, która napisała o 13:38. Twoje słowa naprawdę poprawiły moje samopoczucie :D