Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ej, cycoliny z kafe! gdzue te wasze piękne, jędrne, duże biusty?

Polecane posty

Gość gość

Jakoś na plażach ich nie widać:D:D za to królują zwisy z rozstępami, które z jędrnością nie maja niestety nic wspólnego hahahahhahahaaaaa

Gość gość
One same w to uwierzyły, tak jak w to, ze są ciaśniejsze po porodach:)

Gość gość
Spędzam bardzo dużo czasu w jednej z popularniejszych miejscowości turystycznych nad morzem (jak za free kwaterunek to czemu nie korzystać :P ) i co roku widzę po prostu pełno przeciętniar. I to jest normalne. Jedyne co to zauważam wzrost osób z nadwagą ( i dzieci, i kobiet i facetów - ci to piłeczki przed sobą niosą) Ale na kafeterii zawsze tylko elyta i śmietanka pod każdym względem się wpisze, śliczne, powabne, wykształcone, z własnymi firmami, co poród to pochwa ciaśniejsza :D

Gość gość
Dokładnie! A jak wyśmiewają kobiety z małym biustem...:O teraz widać dlaczego to robią. Po prostu zazdroszczą, ze u małobiuściastych facet nie szuka sutków koło pępka

Gość gość
Ślepa jesteś? Mało wątków w tym tygodniu o tym jak brzydkie biust po ciąży? Sama jeden założyłam o dużych ciemnych brodawkach

Gość gość
Ja mam male, jedrne, ale mam rozstepy i otoczki mi pociemnialy. 12:30 hahaha dokładnie ujęte. Cale kafe leczy tu kompleksy.

Gość gość
A ja mam odruch wymiotny gdy patrzę na takie wielkie wymiona, blade z zielonymi lub niebieskimi żyłami. Ja prdl nawet jak to piszę to już mnie mdli

Gość gość
gość dziś Dokładnie! A jak wyśmiewają kobiety z małym biustem...pechowiec.gif teraz widać dlaczego to robią. Po prostu zazdroszczą, ze u małobiuściastych facet nie szuka sutków koło pępka xxx U ciebie pewnie facet w desperacji szuka cycków na plecach,bo z przodu nie znalazł :p

Gość gość
12:35 wyżyj się ile chcesz, nie rusza mnie to, bo mam piękne piersi:D