Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela opole to wg ciebie dziura to czym w takim razie jest Wrocław

Polecane posty

Gość gość
Obejrzyj na pierwszej stronie moje filmiki w tym z mojej szkoły

Gość gość
To jednak druga strona

Gość gość
biedny wsiowy przygłup :D

Gość gość
Biedny to jesteś ty pisałem ci wczoraj że moi rodzice mają firmę pisałem o wszystkich rzeczach na podwórku o moim domu itd ty tylu rzeczy nie masz ps to ty jesteś biedny ty nawet nie wiesz co to jest przygłup

Gość gość
PS mam duży dom jak pisałem wczoraj dużo budynków na podwórku duże podwórko dwa sady dwa ogródki maszyny rolnicze 10 hektarów pola tzn moi rodzice ps mają firmę stolarską w domu mam dwie kuchnie dwie łazienki ubikacje i w domu na moim podwórku też własnością moich rodziców też łazienkę z toaletą dwa auta plus dziadki mają trzecie dość duży dochód z firmy i latem ze żniw (plonów zbóż) kilkadziesiąt tysięcy złotych ps dopłaty do pola 10 tysięcy złotych czyli tysiąc od hektara a oni mają 10 ha a ty pewnie masz w swoim bloku pewnie dwa małe pokoiki łazienka mała kuchnia mały balkon mieszkanko pewnie masz góra 30 metrów kwadratowych tyle co mój salon albo i mniej :D i obsikaną klatkę schodową pewnie mieszkanie wynajmujesz lub jesteś bezrobotny albo starzy cie utrzymują i co kto tu jest biedny?

Gość gość
PS gdyby nie wieś i rolnicy to byś z głodu w mieście zdechł bo dzieki rolnikom jest żarcie i zboże które później sprzedają chodzi o jajka mięso ziemniaki owoce warzywa itd ps a ze zbóż robi się mąkę chleb bułki itd gdyby nie rolnicy i krowy to byś mleka ani przetworów mlecznych serów itd byś nie miał i byś z głodu zdechł te żarcie od rolnika ze wsi trafia później do sklepu a ty to kupujesz i żresz więc szacunek bo gdyby nie rolnik i wieś to by w sklepach było całkiem pusto a ty byś z głodu zdechł przecież całe życie żarcie ze wsi jesz tak byś dawno z głodu zdechł miasto się nie wyżywi

Gość gość
Dawno byś z głodu zdechł