Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ODCHUDZANIE PO CIĄŻY

Polecane posty

Gość gość

siedze w domu z malutkim dzieckiem i myślę że juz czas zgubić ciążowe kg. Kochane mamy, jak wy schudłyście? znacie jakieś programy treningowe ktore moge robic z dzieckiem przy boku? chce zrzucic 10 kg tak do końca roku, na spokojnie

Gość gość
Rozsądne tempo :)) fajne porady co do aktywności znajdziesz tutaj: http://szczepimy.com.pl/aktywna-mama/ a dieta to wiadomo - unikaj słodyczy i fast foodów, a kg same spokojnie polecą

Gość Patrycja Nowakowska
Ja stosowałam Foreverslim, do tego dieta i ćwiczenia, po 3 miesiącach waga taka jak przed ciążą...

Gość mama783
Ja miałam dość swojego wyglądu po ciąży;/ w końcu wzięłam się za siebie, w wolnej chwili zaczęłam przeglądać fora o suplementach i tak znalazłam super opinie o Afrykańskim Mango http://szczupla-kobieta.pl wcześniej nie przypuszczałam,że uda mi się uzyskać wagę sprzed ciąży;) ale miło się zaskoczyłam;) i schudłam ;)

Gość Aneta JK
Ja o odchudzaniu zaczęłam myśleć dopiero po zakończeniu okresu karmienia. Wcześniej przejście na jakąkolwiek dietę mijało się z celem, bo przecież nie będę "głodziła" dziecka poprzez podawanie niepełnowartościowego pokarmu. Ale jak już się za siebie wzięłam to 3 miesiące i waga była taka jak przed ciążą. Podstawa mojego sukcesu, to zbilansowana dieta 1500 kcal, foreverslim jako wspomagacz i regulator oraz ćwiczenia po 60-90 minut dziennie

Gość gość
Spójrz www.suple24.net wiele poradników , ebooki, suplementy

Gość gość Mariola B
Jak przestałam karmić, to zaczęłam myśleć o powrocie do wagi jaką miałam przed ciążą. Koleżanka poleciła mi dodatkowo Foreverslim i faktycznie, po 3 miesiącach nie było śladu po kilogramach jakie zostały mi po porodzie

Gość gość
Mi nie zależy tak bardzo na zgrabnej figurze tylko na tym aby poczuć się lepiej.Mam już dość męczenia się jak wchodzę po schodach .Zdecydowałam się na zakup Foreverslimu może on mi w końcu pomoże bo diety niesyety nie działają.